Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-22-2008, 21:02
PiotReK
Go¶æ

na wolnych obrotach i luzie maluch ga¶nie...

Witam,
nagle w maluchu zaczelo dlawic silnik, pozniej zaczal gasnac na
niskich obrotach oraz na luzie... sprawdzone filtry, sprawdzona pompa
paliwa, wszystko ok. maluch to elegant.
co moze sie dziac, gdzie szukac problemu, bo juz nie mam pomyslow...
PS: nauczony doswiadczeniem - grupowiczom ktorzy wejda napisac tylko,
ze maluch to nie samochod, odrazu odpowiadam:
dziekuje za pomoc!
Pozdrawiam,
ja

« | »

na Forum Kierowców
thread
[tech] gasniecie na wolnych obrotach - Witam. Bo juz brak mi sil. Pacjent - Honda XR600R 94r. Motocykl odpala bez problemow,wkreca sie i schodzi z obrotow jak nalezy. Jednak po... Forum motocyklistów
Pompa wspomagania ha³asuje na wolnych obrotach - Witam, mam ciekawy problem. Mechanicy z serwisu nie wiedza o co chodzi. Otó¿ pompa od wspomagania kierownicy zaczyna ha³asowaæ, jak stojê... Forum samochodowe
Brak ogrzewania w samochodzie na wolnych obrotach - Hej. Nie mam narazie wiecej pomyslow poza tym ze zdechla pompa wody. Pacjent Polo 1.4D (1992r) Co sie dzieje: Jak sie jezdzi to jest git,... Forum samochodowe
Honda CB 500 - stuki na wolnych obrotach (Krakow - serwisy?) - Witam, Nadszedl czas nabycia cebuli... Poogladalem kilka sprzetow w okolicy Krakowa i jeden wyglada obiecujaco gdyby nie odglosy z silnika. ... Forum motocyklistów
maluch czo³owo z tirem - U¿ytkownik "STranger" <pisznaberdyczow@icpnet.uk> napisa³ w wiadomo¶ci news:g2pcsb$2mlv$2@opal.icpnet.pl... > Marek pisze: >>... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks