Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-20-2015, 08:57
wetek
Junior Member

Jak dojechaæ do Niemiec po samochód?

Planujê zakup samochodu w Niemczech,a le oczywiste jest, ¿e najpierw chcê go zobaczyæ, no i w ogóle, ¿eby zrealizowaæ transakcjê, to muszê tam po prostu byæ. I tu mam takie pytanie, czy bardziej mi siê op³aci wynaj±æ kogo¶ z samochodem, kto mnie zawiezie czy mo¿e dotrzeæ tam w jaki¶ inny sposób? Dodam, ¿e auto jest wystawione w Berlinie, a ja mieszkam w Toruniu. Mo¿e ma kto¶ jaki¶ pomys³? Koledzy siê niestety wypieli.

03-20-2015, 12:51
tymmekeusz
Junior Member

A jakby¶ zugiem tam zajecha³?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak sprzedaæ samochód z niemiec z faktur± VAT - Witam, Kupi³em samochód w niemieckim komisie i otrzyma³em na niego fakturê (cena na fakturce jest trochê zani¿ona). Czy istnieje mo¿liwo¶æ... Forum samochodowe
Samochod z Niemiec lub Szwajcarii - Witam, Sprawdzalem w googlach ale kazdy pisze inaczej :( i komentarze sa z roznych okresow czasu. Jakie na dzien dzisiejszy koszty sprowadzenia... Forum samochodowe
Samochod z Niemiec lub Szwajcarii - U¿ytkownik "Jarek Wojnowicz" <tarabuch@gazeta.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:g8jkab$qop$1@inews.gazeta.pl... > Witam, > Sprawdzalem w googlach... Forum motoryzacyjne
Samochod z Niemiec lub Szwajcarii - Witam, Sprawdzalem w googlach ale kazdy pisze inaczej :( i komentarze sa z roznych okresow czasu. Jakie na dzien dzisiejszy koszty sprowadzenia... Forum motoryzacyjne
samochod z Niemiec na firme - Prosze o informacje jak wyglada rejestracja samochodu uzywanego z Niemiec na firme. W niektorych ogloszeniach jest zapis "MwSt. ausweisbar" ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks