Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-06-2015, 18:20
mazi88
Junior Member

Zakup u¿ywanego auta

Szukaj±c samochodu rozgl±dacie siê po lokalnych salonach, komisach czy przegl±dacie oferty w internecie??

03-08-2015, 16:59
Anton
Junior Member

Raczej unikam salonów. Staram sie korzystaæ ze sprawdzonych portali. Takich co ju¿ kupowa³em samochód lub moi znajomi. Lubie pewniki jak np kupgo.pl

03-09-2015, 17:05
Olivia
Junior Member

Ja rozgl±da³am siê w Internecie, gdzie trafi³am na J&J Group. Bardzo szybko otrzyma³am kontakt od firmy, auto równie¿ bez problemu, sprawnie i w oparciu o uczciw± umowê. 600 z³ za reklamê - automatyczna sp³ata raty. Polecam zapoznaæ siê z t± propozycj±.

03-09-2015, 19:03
mazi88
Junior Member

a w jaki sposób ten portal kupgo Ci pomóg³??

03-10-2015, 08:37
Koper24
Junior Member

czêsto przegl±dam oferty motoryzacyjne i na prawdê u¿ywane autko 5 letnie mo¿na dostaæ w bardzo przyzwoitej cenie

03-10-2015, 14:03
lidianykiel
Junior Member

Ja przegl±dam w internecie. Albo pytam po znajomych.
Pozdrawiam.

03-10-2015, 19:07
trixo00
Junior Member

ja pó³ roku szuka³em w sieci ró¿nych og³oszeñ, wiêkszo¶æ to katastrofa ale w koñcu znalaz³em to, czego chcia³em tak¿e cierpliwo¶ci

03-11-2015, 06:30
wolnik
Junior Member

:
Szukaj±c samochodu rozgl±dacie siê po lokalnych salonach, komisach czy przegl±dacie oferty w internecie??
Generalnie czy to komis, czy to portal zawsze muszê osobi¶cie sprawdziæ auto. Tak¿e szukaæ mo¿na wszêdzie i rozeznawaæ siê w terenie.

03-11-2015, 07:24
greg901
Junior Member

Ostatni samochód kupi³em na OLX.pl - do¶æ ciekawe, og³oszenia s± lokalne i szczegó³owe wiec mo¿na szybko znale¼c co¶ ciekawego, bardziej podoba mi siê to ni¿ np. otomoto

03-11-2015, 12:15
pereiro
Junior Member

Ja równie¿ polecam serwisy og³oszeniowe, szczególnie znajdzto - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Mo¿esz sobie tutaj ustawiæ wy¶wietlanie ofert od osób prywatnych lub od komisów/dilerów. Ofert jest naprawdê sporo, dlatego najlepiej odpowiednio ustawiæ filtry wyszukiwania, przejrzeæ ca³± wy¶wietlon± pulê, a potem tylko codziennie ¶ledziæ nowe og³oszenia z ostatnich 24h. Moim zdaniem to najlepszy sposób, ¿eby sobie jak±¶ mniejsz± czy wiêksz± okazjê wypatrzyæ.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Audi A5 - zakup używanego - W dniu 2012-03-17 20:40, Cavallino pisze: > Ale czytasz co się pisze, czy po prostu postanowiłeś sobie coś napisać, > bez... Forum samochodowe
Zakup u¿ywanego samochodu - Witam, Chcê kupiæ niedu¿y, mniej wiêcej 3-letni samochód. Proszê o radê gdzie w Warszawie mo¿na kupiæ taki samochód z gwarancj±? ... Forum samochodowe
Kupno u¿ywanego auta w niemieckim salonie - jakie¶ rady? - Jutro jadê obejrzeæ u¿ywane auto do niemieckiego salonu VW i wykonaæ jazdê próbn±. Auto ma EZ 01.2007. jako ¿e to moje pierwsze tak powa¿ne... Forum samochodowe
Zakup u¿ywanego- obni¿ona cena - Witam Takie rozwa¿ania. Jest na allegro wystawiony kompakt za 4 tys z³, i ju¿ mia³em jechaæ go ogl±daæ, ale przypadkowo znalaz³em... Forum samochodowe
Zakup auta u¿ywanego sprowadzonego - na co uwaga? - Witam, zamierzam kupic auto sprowadzone z Niemiec do Polski. Auto nie jest w Polsce zarejestrowane. Jakie dokumenty powinienem otrzymaæ od... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks