Raczej unikam salonów. Staram sie korzystaæ ze sprawdzonych portali. Takich co ju¿ kupowa³em samochód lub moi znajomi. Lubie pewniki jak np kupgo.pl
Ja rozgl±da³am siê w Internecie, gdzie trafi³am na J&J Group. Bardzo szybko otrzyma³am kontakt od firmy, auto równie¿ bez problemu, sprawnie i w oparciu o uczciw± umowê. 600 z³ za reklamê - automatyczna sp³ata raty. Polecam zapoznaæ siê z t± propozycj±.
Ostatni samochód kupi³em na OLX.pl - do¶æ ciekawe, og³oszenia s± lokalne i szczegó³owe wiec mo¿na szybko znale¼c co¶ ciekawego, bardziej podoba mi siê to ni¿ np. otomoto
Ja równie¿ polecam serwisy og³oszeniowe, szczególnie znajdzto - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Mo¿esz sobie tutaj ustawiæ wy¶wietlanie ofert od osób prywatnych lub od komisów/dilerów. Ofert jest naprawdê sporo, dlatego najlepiej odpowiednio ustawiæ filtry wyszukiwania, przejrzeæ ca³± wy¶wietlon± pulê, a potem tylko codziennie ¶ledziæ nowe og³oszenia z ostatnich 24h. Moim zdaniem to najlepszy sposób, ¿eby sobie jak±¶ mniejsz± czy wiêksz± okazjê wypatrzyæ.
Audi A5 - zakup używanego - W dniu 2012-03-17 20:40, Cavallino pisze:
> Ale czytasz co się pisze, czy po prostu postanowiłeś sobie coś napisać,
> bez...
Forum samochodowe
Zakup u¿ywanego samochodu - Witam,
Chcê kupiæ niedu¿y, mniej wiêcej 3-letni samochód.
Proszê o radê gdzie w Warszawie mo¿na kupiæ taki
samochód z gwarancj±?
...
Zakup u¿ywanego- obni¿ona cena - Witam
Takie rozwa¿ania. Jest na allegro wystawiony kompakt za 4 tys z³, i ju¿
mia³em jechaæ go ogl±daæ, ale przypadkowo znalaz³em...