Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-07-2008, 11:16
Marek
Go¶æ

Gdzie w SZCZECINKU sprawdzê auto przed zakupem ? (STACJA lub WARSZTAT)

Podobno jest taki warsztat na ulicy Szymanowskiego 5 ale nie znam numeru
mo¿e kto¶ z Was ma jaki¶ telefon do tego zak³adu lub zna inny warsztat
gdzie sprawdzê auto przed zakupem ?

Chodzi mi o tak± stacjê/warsztat gdzie sprawdz± mi czy auto nie by³o
bite i czy nie jest krzywe, itp.

« | »

na Forum Kierowców
thread
[koÅ›cierzyna] gdzie sprawdzić moto przed zakupem - Witam, Planuje kupić YamahÄ™ Virago 535 i w zwiÄ…zku z tym mam pytanie: Gdzie polecacie sprawdzić motocykl przed zakupem - chodzi... Forum motocyklistów
Gdzie w Warszawie sprawdziæ Almerkê przed zakupem... - Kupowania samochodu ci±g dalszy... W³a¶ciciel bardzo ciekawego AR chronicznie nie ma czasu ¿eby podjechaæ z nim do serwisu wiêc w wyniku tego... Forum samochodowe
/£ód¼/ gdzie sprawdziæ samochód Mercedes przed zakupem - mo¿e kto¶ zna jaki¶ dobry warsztat w którym wnikliwie przyjrz± siê egzemplarzowi który bym chcia³ kupiæ? Forum samochodowe
[pilne] CHOJNICE-Gdzie sprawdziæ auto przed zakupem? - Witam w³a¶nie dowiedzia³em siê, ze mój wujas z po³udnia Polski przyjedzie w sobotê ogl±daæ jakie¶ sprowadzone Mondeo. Gdzie w... Forum samochodowe
[Kraków] Gdzie sprawdziæ auto przed zakupem? - Witam. Jaki serwis w Krakowie by¶cie polecili, ¿eby móc podjechaæ ze sprzedawc± na sprawdzenie auta? Ile taka us³uga kosztuje i ile warta... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks