Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-13-2010, 08:45
Mundo
Go¶æ

[kościerzyna] gdzie sprawdzić moto przed zakupem

Witam,

Planuje kupić Yamahę Virago 535 i w związku z tym mam pytanie:
Gdzie polecacie sprawdzić motocykl przed zakupem - chodzi mi o jakiegoś
mechanika/serwis z okolic Kościerzyny ?

Z góry dzięki za pomoc...
M.

04-13-2010, 09:06
Baczek
Go¶æ

Re: [ko¶cierzyna] gdzie sprawdziæ moto przed zakupem

> Planuje kupiæ Yamahê Virago 535 i w zwi±zku z tym mam pytanie:
> Gdzie polecacie sprawdziæ motocykl przed zakupem - chodzi mi o jakiego¶
> mechanika/serwis z okolic Ko¶cierzyny ?
>

Na wlocie do Ko¶cierzyny od strony Zblewa jest du¿a tablica, ¿e naprawiaj± i
takie tam.
Jak z obs³ug± to nie wiem, widze tablice jak je¿d¿e do Ko¶cierzyny.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie w Warszawie sprawdziæ Almerkê przed zakupem... - Kupowania samochodu ci±g dalszy... W³a¶ciciel bardzo ciekawego AR chronicznie nie ma czasu ¿eby podjechaæ z nim do serwisu wiêc w wyniku tego... Forum samochodowe
[waw] gdzie tanio i dobrze sprawdziæ camry'98 przed zakupem? - Witam, Znalaz³em Camry V6 (lpg) z asb i na pierwszy rzut oka auto wygl±da ok, ale wola³bym jednak znac ocenê kogo¶ (mechanika), kto dobrze... Forum samochodowe
/£ód¼/ gdzie sprawdziæ samochód Mercedes przed zakupem - mo¿e kto¶ zna jaki¶ dobry warsztat w którym wnikliwie przyjrz± siê egzemplarzowi który bym chcia³ kupiæ? Forum samochodowe
[pilne] CHOJNICE-Gdzie sprawdziæ auto przed zakupem? - Witam w³a¶nie dowiedzia³em siê, ze mój wujas z po³udnia Polski przyjedzie w sobotê ogl±daæ jakie¶ sprowadzone Mondeo. Gdzie w... Forum samochodowe
[Kraków] Gdzie sprawdziæ auto przed zakupem? - Witam. Jaki serwis w Krakowie by¶cie polecili, ¿eby móc podjechaæ ze sprzedawc± na sprawdzenie auta? Ile taka us³uga kosztuje i ile warta... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks