Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-20-2009, 07:04
Robert
Go¶æ

jakie wybrac?

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Witam,

Jakie z tych wybrac?
potrzebuje oszczednego samochodu do dojazdow do pracy, z tego co wiem fordy maja
problemy z korozj± a punta np. z lozyskami na tylnej belce, w jednym z nich jest
nawet do wymiany, nie zalezy mi na klimatyzacji chociaz jest to zawsze jakis
fajny dodatek, tylko nie wiem czy jak na 10 letni samochod nie bedzie sie to
wiazalo z nastepnymi kosztami.
Ten silnik 1.7 TD w puncie taki dosyc malo popularny czy ktos mi moze cos o nim
powiedziec?
dzieki za odp.
robert

--
Wys³ano z serwisu OnetNiusy: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
co wybrac?? - czy polecaliby¶cie Yamahe TZR 50 ?? jestem pocz±tkuj±cy i nie wiem co wybraæ -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> http://grupy.scigacz.pl/ Forum motocyklistów
co wybrac - witajcie znajomy szuka autka w dislu i ma dylemat corsa 2002 1,7 skoda fabia 2003 1,9 polo 2000 1,9 punto 1,9 który z tych autek bedzie... Forum samochodowe
Ktora przejazdzke wybrac? - Witam. Na stronie www.silverstone.co.uk mozna zakupic przejzd wieloma samochodami. Ja ogolnie chcialbym skupic sie na Audi R8 i Lotusie Exige. ... Forum samochodowe
ktory wybrac? - Witam, zastanawiam sie nad kupnem samochodu. Samochod na firmê. Kombi. Rocznie bêdzie je¿dzony jakies 40 tys km. Biorê pod uwagê... Forum samochodowe
ktory wybrac - zastanawiam siê nad zakupem samochodu i czytam od d³u¿szego czasu ró¿ne fora dyskusyjne oraz oferty. Wybra³em, ju¿ dwia modele, które mi... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks