Urz±dzenie anty-radar ! Wreszcie na Polskim rynku ! :)
Witam, czeka³em na to naprawdê bardzo d³ugo ,ale wreszcie na polskim rynku pojawi³o siê urz±dzenie anty-radar.
W skrócie urz±dzenie montujemy w samochodzie ustawiamy jak± chcemy mieæ prêdko¶æ i fotoradary i "suszarki" tak± prêdko¶æ odbieraj±
Wiêcej szczegó³ów na oficjalnej stronie na której mo¿na sobie kupiæ to urz±dzenie (polecam koñcówkê filmu która pokazuje jak urz±dzenie dzia³a) : [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Osobi¶cie powiem, bierzcie dopóki jest bo nie wiadomo czy czy za miesi±c nie zamkn± im strony i sprzeda¿y - niczego nie mo¿na siê spodziewaæ po tym "pañstwie" ,a korzystaj±c z tego urz±dzenia zabieramy im dochód !
Legalne to na pewno nie jest, ¿adne urz±dzenia tego typu nie s± legalne. A czy dzia³a? Równie¿ szczerze w±tpiê i wola³bym siê nie przekonywaæ o tym na w³asnej skórze.
W³a¶nie nie wiem jak z tym jest,czy za posiadanie takiego urz±dzenia faktycznie mo¿na dostaæ mandat/ Inna sprawa ¿e mo¿e wystarczy je¼dziæ w miarê przepisowo i nic takiego nie bêdzie nam potrzebne,wtedy nie mamy siê czego obawiaæ.
VW obnirza ceny na ryjnku Polskim o 25-26% - > morzesz wytl. co masz na muysli?
nie przejmuj siê. Pawe³ W to znany grupowy troll który zmienia naiki czêsto na
W. Pawe³ dla niepoznaki
...
Forum samochodowe
Austriacki mandat w polskim s±dzie :/ - W dniu 2011-08-26 20:45, Tomek KaÅ„ka pisze:
> Artur Maśląg<futrzak@polbox.com> napisał(a)
>> W dniu 2011-08-26 00:24, Tomek...
Forum samochodowe
NAJTAÑSZE OC i AC na RYNKU - ¦wie¿y kod promocyjny AXA Direct:¦wie¿y kod promocyjny AXA Direct : 9704389
Zawieraj±c ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA...
Forum motocyklistów
Regulacja anty-fog'a - Witam
Na czym polega regulacja antyfoga w wizjerach od nolanów?
Po bokach s± takie "dynksy", które mo¿na przekrêcaæ.
W czytaniu instrukcji...
Forum motocyklistów
oparcie do sissybar by Werson [anty-referencje] - Jestem rozbawiony wrazeniem jakie zrobila na mnie firma Werson robiaca m.in.
tapicerke motocyklowa..
Szukam duzej poduszki do sissybar. Trafilem...