Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-03-2014, 15:14
jasiu
Junior Member

Jaki kupic samochod?

Witam, zastanawiam sie jaki kupic samochod. Chce auto z zacieciem sportowym, nie za duzym silnikiem, auto bedzie mi sluzylo na codzien jak i do scigania sie. Moj bud¿et to 6000zl. Co polecacie? Moze byc diesel, ale wole benzyne.

02-04-2014, 10:48
Bass
Member

No to tego [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i co ty na to.

02-08-2014, 16:39
kukurydza
Junior Member

Mazda CX-7 TOP moze?
:P

02-20-2014, 06:10
jasiu
Junior Member

A co powiecie na fiata coupe? Bardzo sa awaryjne?

02-26-2014, 17:49
Supra
Junior Member

Jak kupiæ auto? Najlepiej znale¼æ przez internet w miare fajna oferte, pojechac zobaczyc i jezeli ok to kupic Ja tak zawsze robie

02-28-2014, 17:58
pimpurdan
Senior Member

Za tysia bêdzie ciê¿ko, ale [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i dobre auta do 10 tysia da siê kupiæ.

03-26-2014, 08:30
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

6 tys z³ to naprawde nie du¿a kwota,ale je¿eli chcesz auto o zaciêciu sportowym i nie du¿ym silnikiem to polecam szukac Fiata Stilo lub Astry II.

04-08-2014, 18:04
buntarek
Junior Member

Na Twoim miejscu na pewno nie kupowa³bym diesla. Ostatnio nie s± mocno ekologiczne...

05-12-2014, 16:29
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Mo¿e nie s± ekologiczne natomiast z ca³± pewno¶ci± ekonomiczne,prawda? ja jak najbardziej poleca³bym silnik diesla o ile trafisz na dobry i zadbany egzemplarz,wtedy nie ma siê o co martwiæ.

05-13-2014, 12:37
Wiesiek89
Junior Member

Patrz te¿ na to ¿eby czê¶ci by³y ³atwo dostêpne i po dobrych cenach noi uwa¿aj na marki które s± chodliwe jak np seat Leon

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jaki VAN kupic? - On 2012-01-13 17:04, Wojciech Smagowicz wrote: >>> Spierałbym się - z pozycji kierowcy, który trochę tym jeździł. >>> IMHO... Forum samochodowe
Jak kupic / sprzedac uzywany samochod ? - Opis zdecydowanie za długi. Można się zanudzić. Co do pytania, to mniej więcej jest tak, że jeden woli schabowego z... Forum samochodowe
kupic samochod z komisu przy aso... - http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2736&postdays=0&postorder=asc&start=0 Forum samochodowe
czy warto kupic samochod po lekkim dachowaniu? - Czy warto kupic samochod po lekkim dachowaniu? Czy przewrocenie samochodu na dach ma jakies ujemne skutki dla silnika? Pozdrawiam Pawe³ Forum samochodowe
Jaki samochod kupic? - Witam Pisalem kilka watkow wczesniej, ze spalilo sie auto mojej dziewczyny. Szukamy wiec na szybko cos zastepczego. Wczesniej jezdzila Bravo 1,6... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks