Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-22-2009, 13:51
kratylos
Go¶æ

kupic samochod z komisu przy aso...

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

12-22-2009, 16:27
AL
Go¶æ

Re: kupic samochod z komisu przy aso...

kratylos pisze:
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
>
>

dopóki prawo bedzie przymyka³o oczy na tego typu fa³szerstwa - proceder
bêdzie trwa³ niestety i handlarz bêdzie ci siê ¶mia³ w twarz a ty mo¿esz
jedynie odwróciæ siê na piêcie i zrezygnowaæ z zakupu :/

To wlasnie ca³a BRoP.

--
pozdr
Adam (AL)
TG

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jakie dokumenty przy sprzeda¿y auta do komisu? - Witam, jakie dokumenty powinienem dostaæ z komisu, je¶li sprzeda³em im auto za gotówkê, aby ca³a transakcja by³a legalna z punktu widzenia... Forum samochodowe
samochód z komisu - jakie dokumenty - Witam. Mam taki problem- kupi³em samochód w komisie, dosta³em fakturê z komisu, dokumenty, kluczyki itd. Znajomy teraz mi mówi, ¿e jeszcze... Forum samochodowe
samochód z komisu, wypowiedzenie OC.. niejasno¶ci - Kilka dni temu kupi³em w komisie samochód. Facet w komisie stwierdzi³, ¿e poprzedni w³a¶ciciel wypowiedzia³ umowê ubezpieczenia OC (mia³... Forum samochodowe
czy warto kupic samochod po lekkim dachowaniu? - Czy warto kupic samochod po lekkim dachowaniu? Czy przewrocenie samochodu na dach ma jakies ujemne skutki dla silnika? Pozdrawiam Pawe³ Forum samochodowe
Jaki samochod kupic? - Witam Pisalem kilka watkow wczesniej, ze spalilo sie auto mojej dziewczyny. Szukamy wiec na szybko cos zastepczego. Wczesniej jezdzila Bravo 1,6... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks