Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-01-2013, 07:55
karski1
Junior Member

Jaki dobry serwis klimatyzacji polecacie w Krakowie?

Witam
Prosi³bym o odpowied¼ i polecenie jakiego¶ dobrego serwisu klimatyzacji w Krakowie. Czy do 200 z³ zrobi mi pe³ny serwis klimatyzacji jaki¶ warsztat?

02-03-2013, 21:21
pimpurdan
Senior Member

Z tego co siê orientujê to za 200 z³ ciê¿ko bêdzie zrobiæ full serwis w nowym aucie (tzn. nape³nienie klimy, wymiana wszystkich filtrów, itp.) Po prostu nie wystarczy na czê¶ci...

02-27-2013, 19:16
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

W starszym modelu jak najbardziej da³oby radê zmie¶ciæ siê w kwocie 200z³,jednak je¿eli mowa o nowym aucie to jak s³usznie twierdzi Przedmówca: mo¿e byæ ciêzko.

03-19-2013, 06:49
buntarek
Junior Member

Wydaje mi siê, ¿e do 200 z³ mo¿esz zrobiæ serwis klimatyzacji w warsztacie LG AutoSerwis - Pó³³anki 30.
Wg. cennika który masz tutaj: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] wyjdzie poni¿ej 200 z³.

03-20-2013, 09:44
adasm
Junior Member

Nie daj siê namówiæ na d³ubanie w klimatyzacji "kombajnem" ¶ci±gn± Ci czynnik, ¿eby ¿eby potem wpu¶ciæ "nowy" ¶ci±gany z innych samochodów z opi³kami z kompresora itp
Efekt jest taki ¿e owszem klima dzia³a wydajniej ale nie d³ugo a potem trach i zatarty kompresor.. - koszt ? ok 1500

Kombajn to ja mogê ¿onie swojej daæ niech robi z klimatyzacjami - te¿ by umia³a.
Szukaj fachowców od klimatyzacji a nie pseudo warsztatów co robi± wszystko i klimatyzacje te¿.

03-20-2013, 10:07
adasm
Junior Member

tyle ¿e wujek google jak mu posmarujesz (adwords bêdzie mówi³ ¿e o proszê, Mercedes ASO zrobi to najlepiej i najtaniej hehehe

03-28-2013, 05:22
Dabtuner
Junior Member

Moim zdaniem niekoniecznie nale¿y szukaæ najtaniej,aby co¶ by³o zrobione solidnie i dobrze. Mo¿e warto czasem dop³aciæ i mieæ pewno¶æ,¿e wszystko jest jak nale¿y i nikt nas nie oszuka? W koñcu chodzi te¿ o nasz komfort podczas jazdy.

03-16-2015, 07:18
Pirat
Junior Member

to prawda jak jest tani to nie zawsze dobrze zrobi±. Lepiej jest szukaæ zaufanych miejsc, gdzie masz pewno¶æ o tym, ¿e na pewno wszystko bêdzie dobrze zrobione. Jak bêdziecie szukaæ dobrego serwisu w Krakowie dajcie znaæ. Mam taki jeden

« | »

na Forum Kierowców
thread
dobry (i tani :) )serwis klimatyzacji Warszawa lub Lublin - rt pisze: > witam > > mojej Mazdzie Premacy 2000 r klima przesta³a dzia³aæ, Wroñska 10 Taniej ni¿ na Hutniczej i czê¶ci nie musz± byæ... Forum samochodowe
kontrola klimatyzacji w Krakowie - Witam, czy ktos z szanownych grupowiczow moze polecic firme/warsztat ktora przebada klimatyzacje w samochodzie? To moj pierwszy samochod z... Forum samochodowe
Sprawdzony serwis klimatyzacji w Krakowie? - witam serdecznie, mo¿ecie poleciæ solidny, sprawdzony serwis klimatyzacji w Krakowie? Auto to omega 96, paski wymieniane 30tys km temu, wg... Forum samochodowe
serwis klimatyzacji we Wroc³awiu - co polecacie?? - a co odradzacie ?? Najlepiej na po³udniu miasta. Chodzi mi o zwyk³y przegl±d, uzupe³nienie czynnika, oleju itp. Znalaz³em na razie Klima-kar... Forum samochodowe
[CKMK] Serwis klimatyzacji - który polecacie ?? - Witam :-) Mija drugi rok eksploatacji i pora na odgrzybienie i ew dobicie klimy. Który serwis klimy polecacie jako fachowy i przystêpny cenowo ??... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks