Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Prev Poprzedni post   Następny post Next

06-05-2008, 12:56
nocai
Gość

Domyślnie serwis klimatyzacji we Wrocławiu - co polecacie??

a co odradzacie ?? Najlepiej na południu miasta. Chodzi mi o zwykły
przegląd, uzupełnienie czynnika, oleju itp.
Znalazłem na razie Klima-kar na Grota-Roweckiego.

pozdrawiam

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
[Gdzie] Serwis CarAudio we Wrocławiu... - Witam. Potrzebuję namiary na jakiś sprawdzony serwis sprzętu CarAudio. Konkretnie, chodzi o firmowe radio z Octavii II 2005r. Takie z CD,... Forum samochodowe
Kogo polecacie we Wrocławiu jako serwis Hondy Civic 91 z motorem 1500 16V - Witam! Mam wiele napraw w w.w Hondzie Civic rocznik 91 i 3 drzwi hatchback, silnik 1,5 16V. Silnik i zawieszenie. Kogo we Wrocławiu możecie... Forum samochodowe
serwis motocykla/skutera we wrocławiu - Serwis skutera Wrocław, Jeśli ktoś ma jakiś problem ze skuterem, to zapraszam do kontaktu: 607249749 ________________ Naprawa skuterów,... Forum motocyklistów
regeneracja, naprawa alternatora. Gdzie polecacie we Wrocławiu? - Jak w temacie. Do tej pory malo mialem do czynienia z serwisami ale musze sprawdzic i naprawic/wymienic/zregenerowac alternator do lybry 1,9jtd... Forum samochodowe
[CKMK] Serwis klimatyzacji - który polecacie ?? - Witam :-) Mija drugi rok eksploatacji i pora na odgrzybienie i ew dobicie klimy. Który serwis klimy polecacie jako fachowy i przystępny cenowo ?? ... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:29.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.