Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-03-2009, 11:12
085
Go¶æ

poznan, volkswagen, komputer

Witam,

Potrzebny jest specjalista do volkswagena passata rocznik 1997 - czary-mary
z kontrolkami poduszek i ABS.

Mozecie polecic kogos, kto nie tylko podlaczy komputer, ale w razie czego
zna sie na volkswagenach ?

p, zul

03-20-2014, 13:55
krister
Junior Member

A s³yszeli¶cie dobr± nowinê? [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] bêdzie produkcja w Polsce

03-25-2014, 17:47
Kane
Junior Member

Mam problem z elektryk± w Clio ¿ony. ¦wieci siê chyba wszystko na pulpicie. Korzysta³ kto¶ mo¿e z warsztatu w Wysogotowie,[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]? Wiem, ¿e daj± auto zastêpcze i radz± sobie z prostymi naprawami elektrycznymi, ale tutaj mam zupe³ne wariactwo.

03-26-2014, 08:10
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Akurat z us³ug tego warsztatu nigdy nie korzysta³em wiêc ciezko mi cokolwiek powiedzieæ na ten temat. W Poznaniu powinno byæ co najmniej kilka dobrych i ciekawych adresów,wystarczy podjechaæ i zapytac jak ma siê sprawa z cennikiem.

03-30-2014, 21:14
Kane
Junior Member

Tak, tylko ruszyæ i pytaæ... posz³o do tego Wysogotowa, na razie stoi, zobaczymy. Mêdrkuj±.

05-12-2014, 16:31
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Wpad³em na jeszcze jeden pomys³, a mianowicie podjechaæ do serwisu ASO
Volkswagena i tam pod³±cz± Ci go pod komputer,zajm± siê wszystkimi kontrolkami,co Ty na to?

05-27-2014, 07:22
Bogumila89
Junior Member

ja uwa¿am ¿e to dobry pomys³ i warto spróbowaæ

06-20-2014, 15:02
Kane
Junior Member

:
Mam problem z elektryk± w Clio ¿ony. ¦wieci siê chyba wszystko na pulpicie. Korzysta³ kto¶ mo¿e z warsztatu w Wysogotowie,[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]? Wiem, ¿e daj± auto zastêpcze i radz± sobie z prostymi naprawami elektrycznymi, ale tutaj mam zupe³ne wariactwo.
Da³o radê. ¯ona zadowolona. Ale Clio chyba po wszystkich przygodach bêdzie musia³o siê z nami rozstaæ. Czas ju¿ najwy¿szy. Taki wiek, ¿e zaczyna siê psuæ, a najgorzej, jak odstawi taki numer na trasie...

06-27-2014, 13:22
e-Autoparts.pl
Member

I jak ostatecznie rozwi±za³e¶ ta sprawê? By³e¶ na diagnostyce komputerowej w ASO czy póki co jeszcze nie? Czekamy na Twoj± odpowied¼ na forum.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Volkswagen wchodzi w suzuki? - Bêdzie Volkzuki ;)) http://informacyjny-24.pl/index.php/Motoryzacja/Volkswagen-wchodzi-w-Suzuki.html Forum samochodowe
Stary dobry volkswagen - kilka dni temu pobrykali¶my z kumplem po mie¶cie starym dobrym volkswagenem typ 82 :) ¦michu by³o co niemiara: poniemieckie miasto, poniemieckie... Forum samochodowe
volkswagen passat i zarowki - Moi rodzice maja passata 1.9 tdi z 1999 roku. Padla im zarowka do swiatel przednich krotkich (mijania). Prosili mnie bym przyjechal i wymienil, ale... Forum samochodowe
Motocykl Volkswagen - Hmm, ciekawe, zaiste, ciekawe... http://moto.pl/MotoPL/1,88572,5226812.html -- Pozdrawiam -Demonos- GSX750 Inazuma '98 Forum motocyklistów
Volkswagen - naci±ganie klienta? - Pechowe auto Za dwie naprawy gwarancyjne nie musia³em p³aciæ, a za trzeci± tak. Zap³aci³bym za naprawê, gdyby pokazali mi jaki¶... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks