![]() |
poznan, volkswagen, komputer
Witam,
Potrzebny jest specjalista do volkswagena passata rocznik 1997 - czary-mary z kontrolkami poduszek i ABS. Mozecie polecic kogos, kto nie tylko podlaczy komputer, ale w razie czego zna sie na volkswagenach ? p, zul |
A s³yszeli¶cie dobr± nowinê? bêdzie produkcja w Polsce :)
|
Mam problem z elektryk± w Clio ¿ony. ¦wieci siê chyba wszystko na pulpicie. Korzysta³ kto¶ mo¿e z warsztatu w Wysogotowie,? Wiem, ¿e daj± auto zastêpcze i radz± sobie z prostymi naprawami elektrycznymi, ale tutaj mam zupe³ne wariactwo.
|
Akurat z us³ug tego warsztatu nigdy nie korzysta³em wiêc ciezko mi cokolwiek powiedzieæ na ten temat. W Poznaniu powinno byæ co najmniej kilka dobrych i ciekawych adresów,wystarczy podjechaæ i zapytac jak ma siê sprawa z cennikiem.
|
Tak, tylko ruszyæ i pytaæ... posz³o do tego Wysogotowa, na razie stoi, zobaczymy. Mêdrkuj±. :D
|
Wpad³em na jeszcze jeden pomys³, a mianowicie podjechaæ do serwisu ASO
Volkswagena i tam pod³±cz± Ci go pod komputer,zajm± siê wszystkimi kontrolkami,co Ty na to? |
ja uwa¿am ¿e to dobry pomys³ i warto spróbowaæ :)
|
:
|
I jak ostatecznie rozwi±za³e¶ ta sprawê? By³e¶ na diagnostyce komputerowej w ASO czy póki co jeszcze nie? Czekamy na Twoj± odpowied¼ na forum.
|