Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-04-2009, 13:23
paranoix
Go¶æ

Astra G 1,4 - problem z rozruchem na ciep³o

Witam grupowiczów,

jest problem z Astr± II 1,4 16V (X14NZ)

Uruchamianie na zimno odbywa siê normalnie, gdy jednak silnik jest
ciep³y, trzeba krêciæ d³u¿ej rozrusznikiem. Po odpaleniu przez chwilê
silnik nie chce wej¶æ na obroty, krztusi siê, po ok. 3 sekundach jest
ju¿ OK i mo¿na jechaæ. W czasie jazdy brak problemów.

Jakie¶ pomys³y?

--
Pozdrawiam
Zbyszek

« | »

na Forum Kierowców
thread
Problem z rozruchem ma ciep³ym silniku. - Witam, moje Moto Guzzi Bellagio ma czasami problem z rozruchem na gor±cym silniku. Motocykl praktycznie nówka, ¶wiece nowe, sprawdza³em s± ok.... Forum motocyklistów
KLX 300 PROBLEM Z ROZRUCHEM - Witam. Mam problem z rozruchem zimnego silnika. Totalnie zero reakcji, od czasu do czasu minimalnie zaskoczy - strzeli (albo w gaznik albo w... Forum motocyklistów
Mercedes C180 problem z rozruchem - Witam Mam Mercedesa C-klase 1.8 benzyna i od kilku dni mialem problem z odpaleniem go rano na zimnym silniku.Po tym jak juz odpalil to dopoki nie... Forum samochodowe
Problem z rozruchem - Motocykl zapala bez problemów jak jest zimny. Jak rozgrzany to nie chce zapaliæ z rozrusznika. Krêci ale nie pali. Zbada³em ¿e nie daje iskry... Forum motocyklistów
Polonez caro 1.6 GLE Benzyna/Gaz 92r. problem z rozruchem. - Witam Mam problem z rozruchem. Gdy odpalam silnik samochód mi wariuje, tzn. obroty silnika rosn±, malej± , silnik ga¶nie strzela nie mo¿e siê... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks