Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

12-27-2008, 10:15
Energiasl
Go¶æ

KLX 300 PROBLEM Z ROZRUCHEM

Witam. Mam problem z rozruchem zimnego silnika. Totalnie zero reakcji, od
czasu do czasu minimalnie zaskoczy - strzeli (albo w gaznik albo w wydech),
swieca zalana. Paliwo w gazniku jest, iskra jest (nie wiem czy super dobra -
nie potrafie dokladnie jej ocenic - ale jest). Nowe zaworki sa, zaplon
wyregulowany jest. co moze byc przyczyna takiego zachowania silnika?

ES.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Problem z rozruchem ma ciep³ym silniku. - Witam, moje Moto Guzzi Bellagio ma czasami problem z rozruchem na gor±cym silniku. Motocykl praktycznie nówka, ¶wiece nowe, sprawdza³em s± ok.... Forum motocyklistów
Astra G 1,4 - problem z rozruchem na ciep³o - Witam grupowiczów, jest problem z Astr± II 1,4 16V (X14NZ) Uruchamianie na zimno odbywa siê normalnie, gdy jednak silnik jest ciep³y,... Forum samochodowe
Mercedes C180 problem z rozruchem - Witam Mam Mercedesa C-klase 1.8 benzyna i od kilku dni mialem problem z odpaleniem go rano na zimnym silniku.Po tym jak juz odpalil to dopoki nie... Forum samochodowe
Problem z rozruchem - Motocykl zapala bez problemów jak jest zimny. Jak rozgrzany to nie chce zapaliæ z rozrusznika. Krêci ale nie pali. Zbada³em ¿e nie daje iskry... Forum motocyklistów
Polonez caro 1.6 GLE Benzyna/Gaz 92r. problem z rozruchem. - Witam Mam problem z rozruchem. Gdy odpalam silnik samochód mi wariuje, tzn. obroty silnika rosn±, malej± , silnik ga¶nie strzela nie mo¿e siê... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks