Jak przyci±gn±æ klienta poprzez stronê internetow±?
Witam. Chcia³bym siê Was zapytaæ, czym siê kierowaæ wybieraj±c wygl±d strony internetowej przedstawiaj±cej firmê. Prowadzê niewielk± firmê z bran¿y us³ugowej i chc±c dotrzeæ do wiêkszej ilo¶ci potencjalnych klientów zamierzam zleciæ stworzenie strony. Sprawa wydawa³a by siê prosta, bo na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] znalaz³em wzory projektów ró¿nych stron, chcia³bym siê jednak dowiedzieæ, na co Wy zwracacie b±d¼ zwróciliby¶cie uwagê przegl±daj±c stronê kogo¶, z kogo us³ug mieliby¶cie skorzystaæ. Co wy Was przyci±gnê³o do skorzystania, a co sprawi³oby, ¿e zaczêliby¶cie siê rozgl±daæ za czym¶ innym?
Ja uwa¿am, ¿e najwa¿niejszy jest fajny pomys³, bo chyba to przyci±ga uwagê najbardziej, ale nie znam siê jakos bardzo na tym temacie. Na pewno nie ma sie co zatrzymywaæ na stronie, trzeba te¿ dzia³aæ (w sensie, ¿e byæ widocznym na rynku lokalnym). Ja bym zainwestowa³ w tak zwan± tradycj± reklamê, najlepiej w jakim¶ dobrym punkcie (dobrze widocznym) i jesli to mo¿liwe, kluczowym dla danej bran¿y - na przyk³ad blisko centrum handlowego jesli to jest butik z ubraniami, albo blisko placu zabaw je¶li sklep z zabawkami. Moim zdaniem nadal najskuteczniejsz± forma przekazu jest co¶ takiego [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
To zale¿y czego szukasz. Jest wiele firm które zajmuj± siê marketingiem. S± domy mediowe i inne tego typu rzeczy. Ciê¿ko mi okre¶liæ czego potrzebujesz wiec wklejê kilka linków: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Knot
«
|
»
na Forum Kierowców
thread
[ASB] Hamowanie silnikiem poprzez redukcję - Wiele razy mówiono mi, że ASB w Mercedesach są bardzo bezawaryjne. Za
każdym razem słyszę też żeby nie bawić się...
Forum samochodowe
wysy³ka opon nie poprzez DHL - Jakie sklepy wysy³kowe sprzedaj± opony tak, ¿e nie przywozi ich DHL?
--
.`'.-. ._. .-.
.'O`-' ., ; o.' ...
Forum samochodowe
wysy³ka opon nie poprzez DHL - "Eneuel Leszek Ciszewski" gfeqen$64k$2@inews.gazeta.pl
> "BearBag" f3d1f2b3-2a57-499b-b051-a80239f79089@d36g2000prf.googlegroups.com
>>...
Forum motoryzacyjne
Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto?? - Witam wszystkich
Czy warto ubezpieczyc samochód poprzez MBANK?
Oraz czy ktos cos wie odnosnie ubezpieczenia OC/AC w HDI za posrednictwem...
Forum samochodowe
Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto?? - Grzegorz Prêdki <klarktranskomp.com> napisa³(a):
> lukasz85_0@NOSPAM.gazeta.pl pisze:
> > no to radze Ci poszperac troche w necie, bo opinie sa...