Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne >

10-23-2008, 11:05
Eldorado
Go¶æ

Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto??

Witam wszystkich

Czy warto ubezpieczyc samochód poprzez MBANK?
Oraz czy ktos cos wie odnosnie ubezpieczenia OC/AC w HDI za posrednictwem
MBANKU?

Lukasz

« | »

na Forum Kierowców
thread
Ubezpieczenie Czy warto dop³acaæ za NNW, AutoSzybê itp - W dniu 2012-06-03 17:16, J.F. pisze: > Dnia Sat, 02 Jun 2012 19:30:44 +0200, nazgul napisaÅ‚(a): >> W dniu 2012-06-02 17:27, J.F. pisze: >>>... Forum samochodowe
Wzrost warto¶ci auta a ubezpieczenie. - Planujê wkrótce zmieniæ parê rzeczy w moim aucie (system DVD, nowe alu-felgi, skórzana tapicerka), spowoduje to wzrost warto¶ci auta, czy... Forum samochodowe
Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto?? - Witam wszystkich Czy warto ubezpieczyc samochód poprzez MBANK? Oraz czy ktos cos wie odnosnie ubezpieczenia OC/AC w HDI za posrednictwem... Forum samochodowe
Ubezpieczenie w mbank - 3 ró¿ne firmy - Hej, Jako, ¿e nied³ugo koñczy mi siê OC które aktualnie mam w PZU postanowi³em sprawdzic ofertê Mbank. Na koñcu oblicznia sk³adki s± do... Forum samochodowe
Ubezpieczenie w mbank - 3 ró¿ne firmy - Akurat co¶ takiego mi wyl±dowa³o na skrzynce http://moto.cudirect.pl/ Jest to oferta OC z gwarancj± najni¿szej ceny. Ale mbank zdaje siê... Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks