![]() |
Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto??
Witam wszystkich
Czy warto ubezpieczyc samochód poprzez MBANK? Oraz czy ktos cos wie odnosnie ubezpieczenia OC/AC w HDI za posrednictwem MBANKU? Lukasz |
Re: Ubezpieczenie poprzez MBANK, HDI warto??
Uzytkownik "Eldorado" <> napisal w wiadomosci news:gdplsd$8ee$.neostrada.pl... > Witam wszystkich > ubezpieczam przez mbank oc, bardzo niska skladka:-) Adas combo omega b 2,5 td |
no to radze Ci poszperac troche w necie, bo opinie sa rozne na temat HDI, w
kazdym razie ja bym sie na nich nie skusil przynajmniej jesli chodzi o AC, ja jestem w link4 od 2 lat i poki co jestem zadowlony.....za OC zaplacilem malo, a chyba w przypadku OC tym sie nalezy kierowac..... -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gdq1or$4uk$... > no to radze Ci poszperac troche w necie, bo opinie sa rozne na temat HDI, > w > kazdym razie ja bym sie na nich nie skusil przynajmniej jesli chodzi o AC, > ja > jestem w link4 od 2 lat i poki co jestem zadowlony.....za OC zaplacilem > malo, > a chyba w przypadku OC tym sie nalezy kierowac..... > Ja mam prawo jazdy dopiero od 2 lat, tak wiêc w moim przypadku OC i AC w link4 osi±ga kosmiczne (przynajmniej dla mnie) sumy |
pisze:
> no to radze Ci poszperac troche w necie, bo opinie sa rozne na temat HDI, w > kazdym razie ja bym sie na nich nie skusil przynajmniej jesli chodzi o AC, ja > jestem w link4 od 2 lat i poki co jestem zadowlony.....za OC zaplacilem malo, > a chyba w przypadku OC tym sie nalezy kierowac..... > > A korzystales z tego AC? |
Grzegorz Prêdki <klark[USUN@TO][malpa]transkomp.com> napisa³(a):
> pisze: > > no to radze Ci poszperac troche w necie, bo opinie sa rozne na temat HDI, w > > kazdym razie ja bym sie na nich nie skusil przynajmniej jesli chodzi o AC, ja > > jestem w link4 od 2 lat i poki co jestem zadowlony.....za OC zaplacilem malo, > > a chyba w przypadku OC tym sie nalezy kierowac..... > > > > > > A korzystales z tego AC? poki co mialem raz, kiedys mialem stluczke, neistety moja wina, ale link4 zachowal sie ok, na pieniadze nie czekalem dlugo. wiem ze niekotrzy pisza o nich nie stworzone historie, ale z tego co zauwazylem to oni sami sa sobie winni, chca najtansze, biora te z udzialem wlasnym a pozniej maja pretensje ze musze sami doplacac. -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |