Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-17-2014, 09:36
jakbysiedalo
Junior Member

Naprawa blacharska Peugeot 206

Witam,
mialem przygode parkingowa. Czy ktos moglby mi wycenic doprowadzenie do porzadku takiej obcierki w wawie lub okolicy:

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Chodzi mi bardziej o przygotowanie auta pod sprzedaz. Domyslam sie ze takie wgniecenie odstraszy klientow

jakbysiedalo

« | »

na Forum Kierowców
thread
Naprawa - witam mam kymco agility 125 rok 2005 mam po³amany pó³ksiê¿yc i czy bêdzie pasowa³ od 50 ? Forum motocyklistów
Naprawa blacharska - Tak se patrze i patrze jak KS nawija makaron na uszy: > Chodzi o to że na samą szpachlę to właśnie zbyt duże. Ze jak?... Forum samochodowe
Naprawa ECU lub podmiana - >> znalaz³em - go¶cie s± polecani na forach >> http://www.elektronika.com.pl/ > > Trzeba mieæ gruby portfel :) No, ja ich raczej polecaæ... Forum samochodowe
Naprawa klimy zim±? - begin Pszemol > Nie, to Ty nie rozumiesz co to sofistyka :-) Ależ rozumiem, kolejny wniosek z sufitu. ;-) -- ignorance is bliss Forum samochodowe
Naprawa blacharska - Naprawia³em w zak³adzie tylny b³otnik (tylny róg auta, lekkie wgniecenie uszkodzenie na ³uku). Niby wygl±da to równo, ale po prostu z... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks