Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-19-2010, 19:51
kika
Go¶æ

Kia carens vs Toyota corolla verso vs Renault scenic

Witam,
Przymierzam siê do zakupu u¿ywanego rodzinnego MPV, mój limit finansowy - ok
40 tys.
Z wstêpnie dokonanej analizy wynika, ¿e staæ mnie bêdzie na Kiê rocznik 2006
(ten starszy, brzydszy typ), corollê z 2005 r (o ile siê poszczê¶ci), albo
scenica z 2007 r.
Zale¿y mi na:
1. bezpieczeñstwie
2. w miarê niskich kosztach eksploatacji i warsztatu (wiem, ¿e to trudne w
przypadku japoñczyka i koreañczyka)
3. komforcie jazdy

Pytanie - co wybraæ?
Dziêki za pomoc,
kika

« | »

na Forum Kierowców
thread
Renault Scenic czy Toyota Verso - Po odrzuceniu (z ró¿nych powodów) konkurentów takich jak: KIA Carens, Opel Zafira, Citroen C4 Picasso, Skoda Roomster, VW Touran, Ford C-Max... Forum samochodowe
toyota ave verso d4d-d³awienie sie przy 100km/h - Witam. Jestem nowym u¿ytkownikiem toyoty i odrazu mam pytanie odno¶nie tego autka. problem dotyczy d³awienia sie przy predkosci od 100km/h... Forum samochodowe
Toyota Avensis Verso - czy warto? - Witam, mam okazjê kupiæ ww. samochód w najwy¿szej wersji (by³y chyba tylko dwie), z benzynowym silnikiem 2.0/150 KM, z przebiegiem 90 kkm, za... Forum samochodowe
Toyota Corolla Verso - wielkosc kol - Witam! Mam do Was pytanie, czy kola o wymiarach 195/50/15 , wchodza na na ten model toyoty, jakos nie moge znalezc, zeby byla jakas specyfikacja.... Forum samochodowe
TOyota Verso Corolla i Avensis - Witam gdzie znajde dane techniczne Toyoty Corolla i Avensis obydwie verso czy mozecie polecic mi jakies forum Toyoty prosze mam zamiar zakupic... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks