Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-23-2009, 23:26
Gizmo
Go¶æ

Co lepsze: Mazda 3 czy Toyota Corolla z lat 2002-2003?

Co lepsze? Co by¶cie wybrali: Mazda 3 czy Toyota Corolla z lat 2002-2003?
Wiem ¿e Mazda wiêkszy bagaznik - ale to dla mnie nie wa¿ne.

Wiem ¿e mazdy z ostatnich 3 lat - to najmniej usterkowe auto ¶wiata,
ale w¶ród aut 6/7 letnich to zdaje siê corolla lepiej wypada?!?!
Wiem ¿e Mazda mniej tuzinkowa, a Corolla trochê dla Panów w kapeluszu,
ale powiedzmy ¿e mnie to nie interesuje.

Jakie inne ZA LUB PRZECIW?
Co dla was by³o by wa¿ne przy wyborze pomiêdzy tymi autami?
Co powinienem o nich wiedzieæ a czego nie wiem.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zafira 2002-2003 silnik diesla - Witam Zastanawiam sie nad zakupem Opla Zafiry rocznik cos ko³o 2003. Niestety, w¶ród znajomych kraza kiepskie opinie dotycz±ce silników diesla... Forum samochodowe
Co wybraæ? Toyota Corolla 2003-2004 kontra Ford Focus 2005-2006 (diesel, kombi) - Witam, Co wybraæ? Zastanawiam siê nad zakupem Forda Focusa diesel silnik 1.6 lub 2.0 litra rocznik ok. 2005-2006 lub Corolli z rocznika... Forum samochodowe
Toyota Corolla 2002 problem z moca/turbina? - Witajcie, Po d³u¿szych poszukiwaniach znalaz³em sensown± Toyotê Corollê 2002r. z silnikiem D-4D 90KM. Mia³em okazjê wypróbowaæ j±... Forum samochodowe
Toyota Corolla vs. Mazda 6 - Witajcie, Jeszcze kilka miesiêcy temu w poszukiwaniu Toyoty Corolli kombi z rocznika 2003r. zawita³em tutaj. Niestety próby znalezienia dobrze... Forum samochodowe
Renault Megane 2002-2003 - jaki? - Cze¶æ, Zastanawiam siê nad kupnem Renault Megane kombi rocznik 2002 lub 2003 + klima. Nie wiem jeszcze jaki silnik, ale zwa¿ywszy na ceny... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks