Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

02-24-2009, 22:42
greg
Go¶æ

i jeszcze o swietle - tym razem tylnym

uzywa ktos tego?

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

jest jakas roznica na korzysc?

trwalosc?
bezawaryjnosc?
jasnosc?
kontrast miedzy pozycyjnym a stopem?

pozdro

greg

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jaki samochód na ramie z tylnym napêdem? - Witam Proszê o przyk³ady samochodów zbudowanych na ramie (nie konstrukcja samono¶na). Wiem, ¿e terenówki, ale za wysokie :-( ... Forum samochodowe
Ksenony z Allegro w innym swietle? - Juz na poczatku uprzedzam, ze jestem przeciwnikiem tych wynalazkow i jak widze te cuda zamontowane w co niektorych samochodach, to zal mi serce... Forum samochodowe
Moto z rêcznym hamulcem tylnym (+ egzamin) - Witam, Od d³u¿szego czasu my¶lê o zrobieniu prawa jazdy kat.A i kupnie pierwszego moto, ale mam pewien problem. Nie wchodz±c w szczegó³y,... Forum motocyklistów
Co moze byc przyczyna pisku w tylnym kole?? - Myslem ze to moze za bardzo dokrecone kolo, ale to nie to, czy to lozysko moze tak piszczec?? -- pozdro KTM 640 Enduro Krosno... Forum motocyklistów
tarcie w tylnym kole - Witam Dzi¶ nagle co¶ zaczê³o mocno trzeæ przy tylnym kole. Najg³o¶niej s³ychaæ jak jadê powoli, powy¿ej 50-tki przestaje. My¶la³em... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks