Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-20-2009, 09:26
finder24
Go¶æ

Samochód bez ISOFIX - jak zast±piæ?

Witam,

W moim samochodzie niestety nie ma wsparcia dla systemu ISOFIX. Zastanawiam
siê czy jest jaka¶ szansa ¿eby zast±piæ w nim star± kanapê now±, ale tak±
która by wspiera³a system ISOFIX. Czy kto¶ ju¿ próbowa³ wykonywaæ takie
manewry? W sieci nie uda³o mi siê znale¶æ nic na ten temat. Bêdê wdziêczny za
sugestie i ewentualnie rady co je¶li nie ISOFIX. Samochodu nie planuje
zmieniaæ na razie.

Dziêki,
finder24

--
Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
do dodzicow - fotelik 9-18kg (ISOFIX) - Witam Synek rosnie a ja powoli zaczynam szukac dobrego czyt. bezpiecznego, trwalego, wygodnego, latwego w czyszczeniu fotelika mocowanego w sys.... Forum samochodowe
Czy podgrzewane manetki zast±pi± grube rêkawice? - Wczoraj przejecha³em 250 km. Pogoda ¶wietna - lekkie s³oñce i temperatura ponad 10 st. Zmarz³y mi jednak d³onie i tak sobie my¶lê, czy... Forum motocyklistów
Jaki samochód zast±pi Polonez Truck Roy? - Witam wszystkich. Chcia³em siê poradziæ. Musimy w firmie zmieniæ starego rozpadaj±cego siê Poloneza truck roy na co¶ nowego. My¶la³em, a... Forum samochodowe
Re: do dodzicow - fotelik 9-18kg (ISOFIX) - szerszen <szerszen@tlen.pl> napisa³(a): > U¿ytkownik "Gabriel'Varius'" <gglab@poczta.onet.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >... Forum samochodowe
Samochód i CB i... - .... w³a¶nie, skoro jedne auta zak³ócaj± CB, a inne nie, to zastanawiam siê, czy mo¿na wymagaæ od producenta auta, aby naprawi³ auto (na... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks