Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-11-2009, 19:28
Papik
Go¶æ

Re: Ciężka praca lewarka skrzynibiegów

Dnia Wed, 11 Feb 2009 11:45:16 -0800 (PST), Hautameki napisal/napisala:
> Auto to honda civic V gen., czuć wyraźny opór podczas zmiany biegów,
> trzeba włożyć sporo siły żeby wrzucić bieg. Opór występuje bez względu
> czy auto jedzie czy stoi. Wcześniej biegi wchodziły bez najmniejszego
> oporu, lewarek pracował płynnie i lekko.
>
> Dzięki za odp.

Hmm sprzeglo sie skonczy(lo) albo cos ze smarowaniem
U mnie sprzeglo padlo i tylko 1. wchodzila, reszta juz miala duuuzy opor.

--
* Foto freak: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] *
PAPIK - Positronic Android Programmed for Infiltration and Killing
GG: 70701

« | »

na Forum Kierowców
thread
Drgania lewarka skrzyni biegów BMW,E36, silnik M40 - Witam Ponownie pojawi³ siê w/w problem. Po wymianie kó³ na letnie, drgania prawie ¿e nie wystêpowa³y ,my¶la³em wiêc, ¿e winne by³y ¼le... Forum samochodowe
BMW,E36-mocne drgania lewarka skrzyni biegow - Witam Problem wystêpuje przede wszystkim na 5 biegu przy wolnym dochodzeniu do 2600-2900 obr/min. Po przekroczeniu tej warto¶ci drgania znikaj±.... Forum samochodowe
Praca magisterska - Witam, Jestem studentem pisz±cym pracê magistersk± na Politechnice Mediolañskiej(W³ochy) na temat zielonych technologii, prosi³bym... Forum samochodowe
praca alternatora - Witam Mój samochów to Renault Megane 1.9 D Zauwa¿y³em, ¿e mój alternator dziwnie pracuje. Przynajmniej tak uwa¿am. Je¶li to normalny... Forum samochodowe
Ciê¿ka praca lewarka skrzyni biegów - Auto to honda civic V gen., czuæ wyra¼ny opór podczas zmiany biegów, trzeba w³o¿yæ sporo si³y ¿eby wrzuciæ bieg. Opór wystêpuje bez... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks