Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-13-2009, 17:29
crazy-sport
Junior Member

Angry AUDI A2 1,2 TDI tiptronic -> CZESCI??

Witajcie

kupilem tydzieñ temu audi a2 z silniczkeim 1,2 tdi ECO 3L, tiptronic; mam do wymiany: [przód] lew± pó³o¶ke, lewy wahacz, dr±¿ek kierownicy - szukam czesci i tu pojawia sie problem, czy ktos zorientowany w temacie, albo kto ma do czynienia z tym modelem samochod moglby mi odp jakie inne czesci ewentualnie mogly by pasowac? podobno zamiennikow nie ma, przynajmiej nie w tych hurtowniach gdzie dzwonilem (hart, japancars), cos slyszalem od jednego handlarza ze od Lupo, w aukcjach na allegro jest jeszcze dodana octavia, ale na chybil trafil nie bede kupowac.. Za kazda odpowiedz DZIEKUJE

« | »

na Forum Kierowców
thread
tiptronic a hamowanie silnikiem - Witam! czy z tego typu skrzynia jest mozliwe hamowanie silnikiem? konkretnie w samochodach volvo s60 -- pozdr tck(at)top.net.pl Forum samochodowe
Tiptronic w Golfie V - Witam Czy kto¶ siê mo¿e podzieliæ opiniami nt. automatu montowanego w Golfie V 1.6 FSI 115PS 2005 Mam na oku taki samochód, który by³by... Forum samochodowe
Hyundai - ile czekacie na czesci? i30 po stluczce stoi w ASO od 3tyg... bo nie ma czesci - Witam Moze ktos kto ma Hyundaia (i30) napisze mi jak wyglada sprawa z oczekiwaniem na czesci? Moj Hyundai uczestniczyl w stluczce. I sobie juz... Forum samochodowe
Czy mo¿liwe redukowanie biegów na automacie (Tiptronic)? - Witam Takie pytanie. Czy podczas jazdy samochodem z automatem Tip-tronic (jest to peugeot 607) jest mo¿liwe przej¶cie z "D" na Manual i... Forum samochodowe
Xsara Picasso na skrzyni Tiptronic czy lepiej manual? - Witam, Czy wiecie co¶ wiêcej na temat skrzynek Tiptronic montowanych jak widzê w przeró¿nych markach samochodów? Interesuje mnie kwestia ich... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks