Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-11-2009, 14:48
Artur Miller
Go¶æ

Ja powinien dzia³aæ EGR ?

helo,

jak powinien zachowywaæ siê EGR po pod³±czeniu zasilania ? Pacjentem jest
zaworek od Astry G 1.6 8V. Po podaniu 12V na 2 skrajne styki grzybek zaworu
wy³azi i siê nie chowa po zdjêciu napiêcia. Jak go przycisn±æ paluchem, to
do pewnego momentu (gdzie¶ tak 2 mm od po³o¿enia "wysuniêty") sprê¿ynuje, a
jak przycisn±æ mocniej to wskakuje do po³o¿enia "schowany". czy to jest
prawid³owe zachowanie tego ustrojstwa ?

@

« | »

na Forum Kierowców
thread
jakie obowi±zki powinien spe³niaæ rowerzysta ? - jedzie taki bez ¶wiate³ek i ze s³uchawkami w uszach, jak jadê za nim to a¿ dr¿ê co go¶æ za chwilê zrobi, bo na pewno mnie nie s³yszy ...... Forum samochodowe
czy ABS dzia³a na wstecznym ? :) - korzystaj±c z za¶nie¿onej ulicy na osiedlu odkry³em, ¿e ABS dzia³a nawet przy je¼dzie do ty³u, co mnie nawet zdziwi³o, bo po co ? ... ;) Forum samochodowe
Ile PLN Polak powinien przeznaczyæ na samochod? - Jaki wydatek na samochód jest waszym zdaniem rozs±dny w odniesieniu do zarobków? Ile przecietnie Polak powinien wydaæ na samochod aby nie by³o... Forum samochodowe
vw t5 TDI - ile powinien sie nagrzewac silnik?? - witam, na codzien jezdze malym dieslem, nagrzewa sie kiepsko, ale ostatnio jechalem pozyczonym t5 2,5 TDI 170KM, po prawie 30km, 30 min postoju i... Forum samochodowe
Jak dzia³a klimatyzacja zim±? - Witam. Jak dzia³a klimatyzacja w samochodzie, gdy temperatura spada poni¿ej zera? Czy prze³±cza siê jaki¶ tryb "suszenia", czy ca³y czas... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks