Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-28-2008, 22:14
Stefcio
Go¶æ

Skrzynia biegów fiat panda

Mam pytanie, mam pandê przebieg ponad 17k ma ponad rok i co¶ mi nie pasuje
skrzynia biegów tzn. wskakiwanie biegów czasem jest wszystko ok, a czasem
trzeba wrzucaæ slalomem s³ychaæ jak wskakuje itd. g³ównie 1 i 2 czy to
normalne? Sprzeg³o wydaje siê byæ ok samochód rusza normalnie, nie dr¿y nic
nie piszczy nic nie ¶mierdzi Czy jest na to jaka¶ gwarancja jak to
wyt³umaczyæ w serwisie?

Pozdrawiam
--

« | »

na Forum Kierowców
thread
Fiat Panda - sprzedam ! - Witam, mam samochód Fiat Panda, po do¶æ powa¿nej st³uczce. Silnik pali, ale auto nie je¼dzi. Uszkodzona maska, zderzak, reflektory, zmieniona... Forum samochodowe
fiat panda van i 200 000km - hej potrzebuje autko do pracy odcinki po kilka km, w tej chwili mam seicento, ale chcialbym cos wygodniejszego i nieco wiecej pow. ladownej ... Forum samochodowe
Fiat Croma-jaka automatyczna skrzynia biegów, jak sie spisuje elektronika? - Witam. Czy mogliby¶cie podpowiedzieæ czyja automatyczne skrzynia biegów siedzi w Fiacie Croma od 2005 r.? Jak siê spisuje, jak z jej... Forum samochodowe
Fiat Siena 1.6 - problem ze skrzynia biegow - Witam serdecznie, wlasnie holowalem kolege do domu po tym, jak uszkodzila sie jego skrzynia biegow (?) w dosc dziwny sposob. Mianowicie jechal... Forum samochodowe
[SPAM] Pewny Fiat Panda 1.2 - Witam, Szwagier ma do sprzedania swojego fiata pande silnik 1.2l 4 letni , 62tys.km udokumentowane, 1 wlasciciel, pokrowce na fotelach czyli... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks