Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

06-30-2008, 22:23
Alti
Go¶æ

Ranking kó³ zapasowych w sprayu

Dzisiaj przetestowa³em Holtsa. Postêpuj¹c zgodnie z instrukcja wyj¹³em
gwoŸdzia, przekrêci³em ko³o dziura w dó³ i w³adowa³em ca³e opakowanie do
opony. Opona wsta³a i gdy ju¿ myœla³em ¿e mogê jechaæ dalej przesun¹³em moto
o pó³ metra a przez dziurê po srednim gwoŸdziu ca³y wspania³y preparat
wylecia³ na zewn¹trz.
Jednym s³owem ko³o zapasowe Holtsa nie nadaje siê do niczego.
Wojtek

« | »

na Forum Kierowców
thread
preparat na rdzê w sprayu - Do tej pory u¿ywa³em takiego sonaxa: http://www.allegro.pl/item1039221351_sonax_odrdzewiacz_z_powloka_gruntujaca_na_rdze.html i bardzo sobie... Forum samochodowe
Odmrazacz w sprayu a uszczelki - Witam, Skrobanie lodu z szyb co rano jest troche meczace, wiec kupilem odmrazacz w sprayu. Dziala dobrze, tylko nie wiem jaki to ma wplyw na... Forum samochodowe
Prawko C,D,E ranking - Mam pyt.czy istnjeje jaki¶ ranking szkó³ na te kategorie Od pewnego czasu nosze sie z zamiarem podnisienia kwalifikacji.Interesuje mnie rejon... Forum samochodowe
Uszczelniacz w sprayu - dyskusja ostateczna :) - To mo¿e podsumujmy fakty: 1. czy taki uszczelniacz naprawi skutecznie przebit± oponê (pomijamy przypadki ekstremalne - rozciêcie itp) 2. czy... Forum samochodowe
Ko³o zapasowe w sprayu, awaryjny uszczelniacz - zapyta³em kolegów z forum wiêc zapytam te¿ fachowców tutaj... w zwi±zku z nabyciem instalacji LPG i faktem ¿e w moja zapasówka to... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks