![]() |
Ranking kó³ zapasowych w sprayu
Dzisiaj przetestowa³em Holtsa. Postêpuj¹c zgodnie z instrukcja wyj¹³em
gwoŸdzia, przekrêci³em ko³o dziura w dó³ i w³adowa³em ca³e opakowanie do opony. Opona wsta³a i gdy ju¿ myœla³em ¿e mogê jechaæ dalej przesun¹³em moto o pó³ metra a przez dziurê po srednim gwoŸdziu ca³y wspania³y preparat wylecia³ na zewn¹trz. Jednym s³owem ko³o zapasowe Holtsa nie nadaje siê do niczego. Wojtek |
Re: Ranking kó³ zapasowych w sprayu
"Alti" <> napisa³(a):
> przez dziurê po srednim gwozdziu ca³y wspania³y preparat > wylecia³ na zewnatrz. > Jednym s³owem ko³o zapasowe Holtsa nie nadaje siê do niczego. > Wojtek To dlatego ze nie napompowales kola, no i dziury nie zakleiles niczym ;) P.S. Zmien kodowanie albo najlepiej pisz bez polskich znakow. -- pozdr., primuss XJ900 Diversion Czerwona Inazuma 750 - sprzedana! :( Virago 250 |
U¿ytkownik "primuss" <p.kanturski@post.plBEZ_TEGO> napisa³ > P.S. Zmien kodowanie albo najlepiej pisz bez polskich znakow. Nie wiem jak to zrobiæ ¿eby by³o ok. U¿ywam OE i próbowa³em chyba wszystkich ustawieñ... Wojtek |
Alti pisze:
> U¿ytkownik "primuss" <p.kanturski@post.plBEZ_TEGO> napisa³ > >> P.S. Zmien kodowanie albo najlepiej pisz bez polskich znakow. > > Nie wiem jak to zrobiæ ¿eby by³o ok. U¿ywam OE i próbowa³em chyba wszystkich > ustawieñ... to teraz sprobuj thunderbirda i sie skoncz± eksperymenty -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia '91 Honda Prelude 2,0 EX - ma³¿owiny |
Alti wrote:
> Nie wiem jak to zrobiæ ¿eby by³o ok. U¿ywam OE i próbowa³em chyba wszystkich > ustawieñ... doinstaluj quotefixa. -- bartek & koza xt660x |
> to teraz sprobuj thunderbirda i sie skoncz± eksperymenty > doinstaluj quotefixa. > U¿ywam OE i próbowa³em chyba wszystkich ustawieñ... wlasnie, nie uzywaj polskich znakow to nic nie bedziesz musial doinstalowywac ;) a propo sprayow czy ktos jeszcze ma doswiadczenie i uzywal takiego co dziala? pzdr atlo |
On 1 Lip, 11:30, Atlobek <> wrote:
> a propo sprayow czy ktos jeszcze ma doswiadczenie i uzywal takiego co > dziala? Ja uzylem kiedys (chyba) wlasnie Holtsa. Czerwona puszka, kupiona na BP. Ciekawostka jest to, ze zadzialal na detkowym kole, w 525. 7-mio calowy gwozdzik wszedl w opone. Gwozdz wyjalem, zapakowalem pianke, obrocilem kolo kilka(nascie) razy i napompowalem do konca. Dalo rade dojechac ok. 10 km. pzdr, dr FJR/525 |
On Tue, 1 Jul 2008 02:30:46 -0700 (PDT), Atlobek <>
wrote: >a propo sprayow czy ktos jeszcze ma doswiadczenie i uzywal takiego co >dziala? motul - 2 lata wozilem i nic. Przestalem i zlapalem gwozdzia. pozdr newrom -- DT 125 - czy aby nie za mocny ? :-) Kosovo je Srbija! jesli piszesz przez scigacz.pl to masz szanse ze nikt Cie nie przeczyta |
pisze:
> motul - 2 lata wozilem i nic. Przestalem i zlapalem gwozdzia. Czuli motul dziala -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Alti pisze:
>> P.S. Zmien kodowanie albo najlepiej pisz bez polskich znakow. > > Nie wiem jak to zrobiæ ¿eby by³o ok. U¿ywam OE i próbowa³em chyba wszystkich > ustawieñ... tu masz instrukcje: Sherlock |