Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

06-20-2008, 18:52
endju
Go¶æ

jakie dokumenty potrzebne do rejestracji przy zakupie auta od firmy

witam
sprawa wygl±da tak - firma sprowadzi³a auto z zagranicy, zarejestrowa³a je w
kraju, a ja chcê je teraz kupiæ

jakie dokumenty bêd± mi potrzebne do rejestracji?

co bêdzie dowodem transakcji, faktura zakupu czy umowa sprzeda¿y?

bêdê wdziêczny za wszelk± pomoc
z góry dziêkujê i pozdrawiam

andrzej

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jakie dokumenty przy sprzeda¿y auta do komisu? - Witam, jakie dokumenty powinienem dostaæ z komisu, je¶li sprzeda³em im auto za gotówkê, aby ca³a transakcja by³a legalna z punktu widzenia... Forum samochodowe
Wymagane dokumenty przy zakupie motocykla z Wloch - Witam, W sobote najprawdopodobniej kupie motocykl sprowadzony z Wloch - Honda Hornet. Stad moje pytanie - jakie dokumenty powinienem otrzymac... Forum motocyklistów
zakup auta od firmy - jakie dokumenty - witam sprawa wygl±da tak - firma sprowadzi³a auto z zagranicy, zarejestrowa³a je w kraju, a ja chcê je teraz kupiæ jakie dokumenty bêd±... Forum samochodowe
Re: KUPNO motocykla - zagranica - jakie dokumenty wymagane do rejestracji - Witam! Mam takie pytanie otó¿ moi rodzice byli w stanach zalatwiali rozne sprawy bo kupuja dwa samochody i jeden ich znajomy.Zlecili do jednemu... Forum motocyklistów
jakie dokumenty potrzebne do rejestracji? - Witam, Jutro wyjezdzam za granice i dzisiaj musze popodpisywac wszystkie dokumenty tak aby pozniej rodzinka mogla zarejestrowac na mnie motor,... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks