Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-20-2008, 05:56
badzio
Go¶æ

W srodku smierdzi benzyna

Witam,

we wtorek nexia zaczala chlapac benzyna, w srodku strasznie smiedzialo
paliwem.
Mechanik stwierdzil uszkodzenie uszczelek wtryskiwaczy.
Odebralem samochod z warsztatu ale gdy wlacze nadmuch (zimnego)
powietrza to w srodku nadal smierdzi. Podejrzewam ze cos tam zostalo w
ukladzie wentylacyjnym albo diabli wiedza gdzie.
Dlugo tak moze smierdziec?
I jesli znacie jakis 'domowy' sposob na przeczyszczenie ukladu
wentylacyjnego to bede wdzieczny

« | »

na Forum Kierowców
thread
corsa b 1.2 x12sz smierdzi paliwem w srodku - Czesc w mojej corsie b 1.2 x12sz unosi sie niesamowita won pb 95, objaw ten wystepuje najczesciej gdy silnik zlapie temperature smierdzi z... Forum samochodowe
gdy samochod postoi w srodku ladnie pachnie, gdy sie uruchomi silnikw srodku dziwny zapach. - Witam, od jakiegos czasu po uruchomieniu silnika czuc w srodku, nie mocny, ale srednio przyjemny zapach. samochod to astra F 1.6 + gaz. nie mam... Forum samochodowe
Warszawa-->£ódz do 11.00 (w srodku tygodnia) - Witam, Gdyby nie ta przebudowa torów to bym pojechal pociagiem ale szkoda mi paru godzin zycia. Start ze scislego ¦rodmmiescia DC a meta w... Forum samochodowe
Znaki drogowe na srodku jezdni. - Skad ten debilizm?? Z jednej strony - wycina sie tysiace drzew przydroznch. Z drugiej - poszerza jezdnie tylko po to aby zrobic wysepke sluzaca do... Forum samochodowe
Czym czyscic kask w srodku? - witam, czy ma ktos jakis sposób na czyszczenie kasku w srodku jezeli ten srodek nie jest odpinany i nie mozna go wyjac? Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks