Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-16-2015, 14:15
slawom19
Junior Member

Auto zastêpcze - gdzie wynaj±æ?

Hej wszystkim. Niedawno kole¶ we mnie pukn±³ i moje auto nie nadaje siê póki co do jazdy. Jako, ¿e potrzebujê swoje auto do pracy, muszê szybko wypo¿yczyæ gdzie¶ auto zastêpcze. Najlepiej, ¿eby by³o z OC sprawcy, bo nie chcê za to dodatkowo p³aciæ... Znalaz³em póki co co¶ takie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Co s±dzicie o tej ofercie? Jest warta uwagi?

02-17-2015, 06:51
Remus89
Junior Member

Wydaje mi siê ca³kiem spoko. Zadzwoñ i siê dowiedz co i jak

02-17-2015, 07:07
pigertto
Junior Member

no chyba dziala

02-20-2015, 09:58
Agnezzb
Junior Member

Szukasz konkretnej us³ugi, a nawet nie napisa³e¶ gdzie mieszkasz, jakie terytorium wchodzi w grê A to co przes³a³e¶, to nie przekonuje mnie. Firma nie wzbudza mojego zaufania.

02-25-2015, 10:54
kortnej
Junior Member

mi te¿ ten adres na jaki¶ lewy wyglada

02-26-2015, 13:59
dterebka
Junior Member

Wynajem auta na kilka albo kilkana¶cie dni to spore obci±¿enie finansowe. Nie ka¿dego staæ na tak du¿e wydatki, tym bardziej ¿e trudno przewidzieæ, kiedy ubezpieczyciel zwróci pieni±dze i czy ca³a sprawa nie skoñczy siê przed s±dem. W takich sytuacjach niektóre wypo¿yczalnie oferuj± swoj± pomoc i same zajmuj± siê ¶ci±ganiem nale¿no¶ci od ubezpieczycieli – klient nie p³aci za auto ani z³otówki.

02-26-2015, 14:59
pablos90n
Junior Member

W jakim mie¶cie mieszkasz? Ja jestem z okolic Poznania, wiem ¿e w samym Poznaniu maj± tak± firmê Auto na Czas oni zajmuj± siê wynajmem samochodów. Korzysta³em z ich us³ug dwa razy i szczerze mogê poleciæ.

02-26-2015, 17:15
jacus24
Junior Member

Ró¿ne oferty mo¿esz porównaæ na Najem Wynajem [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] My¶lê ¿e co¶ ze swojego miasta te¿ znajdziesz.

03-23-2015, 13:34
marcintu
Junior Member

Dwa miesi±ce temu mia³em ten sam problem, skasowa³em auto a mia³em akurat pilne zlecenie ¿eby przejechaæ z Poznania do Wroc³awia.

Najpierw szuka³em po sieciowych wypo¿yczalniach, ale ceny mnie zabi³y... dop³aty do ubezpieczenia dla m³odego kierowcy te¿, wiêc kombinowa³em dalej. Kumpel mi podpowiedzia³, ¿e przecie¿ w Poznaniu na pewno s± jakie¶ wypo¿yczalnie.
Zap³aci³em stówkê za dwa dni wypo¿yczenia i jeszcze facet gpsa dorzuci³ gratis.
Ja szuka³em przez RentMama ([Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]), ale nie wiem sk±d Ty jeste¶, wiêc sprawd¼ po prostu w swoim mie¶cie.

03-24-2015, 08:30
Waliza
Junior Member

Przy lotniskach s± wypo¿yczalnie i tak warto siê dowiadywaæ

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie w wawie tanio wynaj±c samochod ? - kto jedzie do Bia³ki w pn. :-) - Podpowie ktos gdzie w wawie mozna szybko wypozyczyc samochod na 5 dni ? ile to kosztuje ? dzis mielismy jechac do Bia³ki, urlopy pobrane, ale... Forum samochodowe
s³uczka, auto do dzia³alnosci a auto zastêpcze - Witam, dzisiaj babka puknela mnie na parkingu, auto na chodzie, ale na kilka dni do ASO wyl±duje (wymiana drzwi etc) by³a policja (na jej... Forum samochodowe
Auto zastêpcze z OC - Mia³em st³uczkê i szukam sobie po forach. Kto¶ wie z czym to siê je? Korzysta³ kto¶ kiedy¶? Forum samochodowe
Auto zastêpcze na czas naprawy - Mia³em drobn± kolizjê. Auto posz³o do naprawy. Sprawca siê przyzna³ i nie robi³ problemów. Ubezpieczyciel sprawcy (PZU) te¿ nie robi³... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks