Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-08-2015, 15:21
bolek243
Junior Member

UB-eckie traktowanie - odmowa przyjêcia mandatu

temat niekatualny - mo¿na usun±æ

« | »

na Forum Kierowców
thread
[CRP] Buspasy a równoprawne traktowanie obywateli - Dnia piÄ™knego Mon, 21 May 2012 17:48:10 +0200 osobnik zwany John KoÅ‚alsky wystukaÅ‚: > Użytkownik "masti" <gone@to.hell> > >... Forum samochodowe
Odmowa przyjêcia mandatu - komisariat - W dniu 2012-01-30 16:52, The_EaGle pisze: > Chodzi g³ownie o to ¿eby pó¼niej policjant móg³ pod twoje zeznania > przygotowaæ swoje k³amstwa... Forum samochodowe
Odmowa przyjecia mandatu i sprawa w s±dzie. - W dniu 2011-12-11 22:06, Tomasz Pyra pisze: > P.S. To mój pierwszy post (poza pl.test) z nowego czytnika, wiêc gdyby by³o > co¶ nie tak, to... Forum samochodowe
Odmowa podania danych o historii auta - Wiatm Zadzwonilem dzis do ASO Skody z prosba o informacje o aucie, ktore rozwazam zakupic. Osoba w serwisie odmowila mi podania danych, twierdzac... Forum samochodowe
Fotka z fotoradaru i odmowa - WItam, Przyszla fotka z fotoradaru, nie widac kierowcy, czy to prawda ze odmawiajac wskazania kierujacego moim autem grozi mi jedynie 500 PLN bez... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks