Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-22-2015, 14:28
kropto
Junior Member

Odzyskiwanie prawa jazdy po utracie za jazdê po alkocholu

Witam.
Chcia³ bym siê dowiedzieæ czy je¿eli kto¶ straci³ prawo jazdy za jazdê po alkoholu i musi je wyrabiaæ od nowa to czy mo¿e to zrobiæ w pierwszej lepszej szkole czy musi i¶æ na kurs do specjalnej placówki.
Pytanie zadajê poniewa¿ s³ysza³em ¿e w takim wypadku trzeba je wyrabiaæ w specjalnych o¶rodkach.
Pozdrawiam.

01-22-2015, 18:07
patrykk84
Member

Z tego co wiem trzeba tylko zdaæ egzamin i przej¶æ badania lekarskie.

01-23-2015, 10:02
kropto
Junior Member

Ale jaki egzamin wewnêtrzny czy tylko pañstwowy ?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Prawa jazdy do zwrotu. - http://sadeczanin.info/aktualnosci-najnowsze/art/29962 Forum samochodowe
Wa¿no¶æ prawa jazdy. - Witam! W lipcu b.r znajomemu skoñczy³a siê wa¿no¶æ prawa jazdy. Aby przed³u¿yc okres wa¿no¶ci nale¿y udaæ sie do lekarza, pozytywnie... Forum samochodowe
kat. prawa jazdy - Witam, Po lekturze przepisow wyczytalem iz wystarczy posiadac prawo jazdy kat. A,B,C+E,D i generalnie ma sie wszystkie kategorie od gory do dolu... Forum samochodowe
Wymiana prawa jazdy... - 3 lata temu dosta³em prawko na 3 lata i w³a¶nie mi siê koñczy, ale no jak bum cyk nie pamiêtam czemu akurat na 3 lata? Prawdopodobnie... Forum samochodowe
Re: data wa¿no¶ci prawa jazdy - > Witam !! > Zauwa¿y³em niedawno w moim prawku, ¿e koñczy mi siê termin wa¿no¶ci > na A i B w 2010 roku. Co to oznacza? Wymianê prawka na... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks