Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-16-2014, 12:25
Havan2002
Junior Member

G³o¶niki do caraudio

Witam. Chcia³bym zapytaæ bardziej do¶wiadczonych ode mnie, jakie g³o¶niki powinienem kupiæ by dobrze nag³o¶niæ moje auto. Ma kto¶ jakie¶ sugestie na ten temat?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pytanie. Czy ga¼niki od GPZ 500 bêd± pasowac do ER 5? - Jak w temacie, mojego kolegi bratu szlag trafi³ membrane na ga¼niku. W Polsce powiedzieli mu , ¿e to koszt rzêdu 600 z³ , w Anglii ponad 100... Forum motocyklistów
[Gdzie] Serwis CarAudio we Wroc³awiu... - Witam. Potrzebujê namiary na jaki¶ sprawdzony serwis sprzêtu CarAudio. Konkretnie, chodzi o firmowe radio z Octavii II 2005r. Takie z CD,... Forum samochodowe
[ot] CarAudio -LG / Kenwood / Sony ? - Witam PMS! Szukam radia do 350zl z MP3 (USB nie koniecznie, SD kart nie znajdê w tym przedziale :-/ ). Radio jak to radio musi dobrze odbieraæ... Forum samochodowe
[caraudio] Jaki odtwarzacz z usb/sdhc - Od paru miesiêcy ³a¿ê, szukam, googlujê, i im dalej tym g³upszy jestem (albo producenci/sprzedawcy). Zapotrzebowanie: - Odtwarzacz... Forum samochodowe
ga¼niki Kawasaki KZ440 - Witam poszukuje ga¼ników lub membran do Kawasaki Kz 440 b±dz te¿ ciekawych pomys³ów jak mo¿na rozwi±zaæ problem z ga¼nikiem w tym modelu.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks