Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-24-2014, 00:13
DonPedro
Junior Member

Niezawodna nawigacja Polska i Europa

Witam, przymierzam siê do zakupu nawigacji i chcia³bym sie poradziæ was. Mo¿e podpowiecie mi jaka navi wam dobrze s³u¿y? Chodzi mi o nawigacje która nie ¶cina siê, szybko pracuje itp. Ogólnie chcia³bym kupic nawigacje pod europe np gdzie bêdê móg³ kupic wiêksza karte pamiêci wgrac mapkê i nawigacja nie bêdzie siê przez to zawieszaæ. Cena tak do 400z³. Zale¿y mi przede wszystkim na ³atwych i automatycznych aktualizacjach map oraz na stabilno¶ci , czyli jak ju¿ wcze¶niej pisa³em, ¿eby siê nie zawiesza³. Czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ konkretny model z tych tutaj wymienionych [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Lub gdyby¶ce mogli podes³aæ jakie¶ linki linki? Porady?

10-24-2014, 12:04
Marrrikka22
Junior Member

NaviExpert to dobra firma, sam mam jej nawigacjê i jak do tej pory nie by³o najmniejszych problemów.

12-06-2014, 21:26
mocny
Junior Member

Ja mam nawigacjê TomTom, tak± jak na tej stronie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i na razie nigdy nie mia³em problemu z dojechaniem do celu

12-08-2014, 10:27
Wikren22
Junior Member

TomTom i NavieExpert to dwie najlepsze firmy, je¿eli chodzi o nawigacje. Najlepsz± opcj± jest nawigacja, która aktualizuje siê na bie¿±co (informacje o wypadkach, korkach) - mo¿na wtedy zaoszczêdziæ sporo czasu

12-09-2014, 07:52
Oveo.pl
Junior Member

Jest jeszcze GoClever czy nawigacje firmy Mio- w zasadzie wszystko jest kwesti± Twojego bud¿etu,najlepiej moim zdaniem wybraæ nawigacje z do¿ywotni± aktualizacj± map urz±dzenia na Polske i Europê. teraz w okresie ¶wiat na pewno bêdzie mo¿na kupiæ je taniej w promocji.

12-15-2014, 10:13
motosljak
Junior Member

Ja u¿ywam Noki i darmowej nawigacji, któr± oferuj±. Je¼dzi³em z ni± po Europie i nie zawiod³a mnie nigdy.

12-16-2014, 06:19
Mulleno24
Junior Member

NaviExpert zazwyczaj posiada najaktualniejsze mapy. Pozdrawiam

12-18-2014, 09:05
Fordziarz
Junior Member

Ja korzystam ogólnie z Yanosika je¿d¿±c po Polsce niestety nie wyje¿d¿am za granicê za czêsto, raz by³em i dosta³em firmow± i nie pamiêtam jak siê nazywa.

01-09-2015, 07:26
Qnc22
Junior Member

Yanosik to super aplikacja jak je¿d¿ê po mie¶cie to mam j± ca³y czas w³±czone. Na prawdê jestem w szoku ¿e tak dobrze siê spisuje

01-25-2015, 08:47
gandi
Junior Member

Ja podczas ostatniej podró¿y wakacyjnej samochodem u¿ywa³em nawigacji TomToma. Bardzo dobrze siê sprawdzi³a podczas przejazdu przez ³±cznie 4 kraje europejskie. Najbardziej pasowa³a mi opcja kiedy doje¿d¿a³em do jakiego¶ rozbudowanego skrzy¿owania pokazywa³a na animacji jak mam siê ustawiæ tzn na którym pasie ruchu. Dla mnie super.

A po Polsce korzystam z nawigacji wbudowanej w telefon od google maps daje radê.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Re: HOLOWANIE-SZCZECIN,POLSKA,EUROPA- TANIO I SOLIDNIE - >> Jako nieliczni mozemy holowac nawet dwa samochody jednoczesnie przewozac >> szesciu pasazerów. Mam bardzo zle dośiwadczenie z tą... Forum samochodowe
Przewóz motocykli quadów paczek Polska - Anglia - Polska - ¦wiadczymy us³ugi transportowe paczek, motocykli, quadów, mebli, palet, czê¶ci samochodowych jak i kompleksowe przeprowadzki dla firm i osób... Forum motocyklistów
Sprinter 906 USA a EUROPA - Hej Znacie roznice miedzy sprinterem kupionym w Europie a sprowadzonym z usa? Np w Europie model 316cdi ma poj 2,2 i 160km a z USA 316crd to 3.0l i... Forum samochodowe
Europa - Cypr - Witam koledzy wybieram siê z Londynu na Cypr jadê dostawczkamiem 3,5 t, jak najlepiej siê przedostaæ tam. Mo¿e kto¶ je¼dzi³ tam autem... Forum samochodowe
jaki atlas - Polska i Europa - Witam Chce kupic samochodowy atlas Polski oraz Europy. Jakie wydawnictwa polecacie? Uprzedzajac pytania - na codzien jezdze z TomTom ale jak to... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks