Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-31-2014, 15:24
Gabriello77
Junior Member

Monta¿ LPG Warszawa

S³uchajcie mam do was takie pytanie, chcia³bym zagazowaæ Astrê IV 1.4 motor 2011 rok, interesuje mnie monta¿ V generacji. Znalaz³em warsztat który co¶ tam montowa³, nazywa siê Energy Gaz i chcia³em siê was zapytaæ, raz o opinie na temat V generacji, czyli ciek³y wtrysk a dwa o opinie na temat tego warsztatu? To jest gaziarz z Warszawy, mo¿e kto¶ co¶ u nich montowa³?

09-01-2014, 12:33
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Akurat z t± instalacj± nie mia³em do czynienia,wiêc ciê¿ko mi cokolwiek powiedzieæ na jego temat. Musi byæ akurat ta generacja,nie mo¿e byæ np starsza? Zreszt± warto udaæ siê do gazownika który doradzi co bêdzie najlepsze.

09-08-2014, 19:00
Gabriello77
Junior Member

Nie ukrywam ¿e zale¿y mi na ciek³ym wtrsyku, ale spoko zobaczê mo¿e jaki¶ gazownik co¶ mi pomo¿e. A ze starszych, czyli z sekwencji co by¶ poleci³? Bo ja to zatrzyma³em siê na parowniku i potem przez d³ugi czas mia³em diesle wiêc teraz nie w temacie jestem, dlatego te¿ pytam?

11-14-2014, 13:33
e-Autoparts.pl
Member

O tej firmie w Warszawie nie s³ysza³em,ale jako ¿e jest to 3 letnie auto wobec tego polecam zdecydowanie za³o¿yæ fabryczny gaz w serwisie ASO. Zap³acisz nieco wiêcej,ale bêdziesz mia³ pewno¶æ co do dobrej i solidnej instalacji.

11-17-2014, 18:47
patrykk84
Member

Porad¼ siê te¿ jakiegos do¶wiadczonego mechanika, czy instaluj±c LPG nie za³atwisz sobie auta

03-11-2015, 06:33
wolnik
Junior Member

:
Porad¼ siê te¿ jakiegos do¶wiadczonego mechanika, czy instaluj±c LPG nie za³atwisz sobie auta
M±dre s³owa! Ja swojego starego Fiata rozwali³em, bo zamontowali mi ¼le LPG. Koszta ogromne, a i nerwy stracone.

03-11-2015, 06:50
Teka
Junior Member

czy to musi byæ a¿ tak du¿y wydatek ? Nie da siê gdzie¶ taniej ?

03-24-2015, 10:01
Marysiak
Junior Member

Ja siê zastanawiam nad instalacj± LPG bo w sumie ceny gazu s± co raz ni¿sze a paliwo idzie w górê

« | »

na Forum Kierowców
thread
monta¿ radia - Witam, montowali mi radio w samochodzie prosi³em, zeby w³acza³o sie wraz z odpaleniem silnika niestety nie w³±cza siê a jak zgaszê... Forum samochodowe
Radio - monta¿ - Witam! Obecnie w samochodzie mam radio Sony CDX-S2000C. Chcia³bym wymieniæ je na jaki¶ nowszy model obs³uguj±cy mp3 i z wej¶ciem USB. Czy... Forum samochodowe
monta¿ klimy, - Witam, Seat cordoba bez klimy.Czy mo¿na zamontowaæ dodatkowo, ile takie co¶ kosztuje i gdzie to robi± na ¶l±sku. Miros³aw R. Seat... Forum samochodowe
Instrukcja monta¿u nawigacji - poszukujê instrukcji instalacji radiowej nawigacji w radiu Blaupunkt E1. ... Forum motoryzacyjne
(³ód¼ i okolice) monta¿ LPG - Witam. Zastanawiam siê nad monta¿em instalacji gazowej w aucie i rozwa¿am 2 zak³ady 1. Teraz na ul. Pi³sudskiego 143 gdzie zaproponowano mi... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks