Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-16-2014, 10:31
Qadra
Junior Member

Najciekawsze ³adunki, jakie widzeili¶cie

Cze¶æ. ¯eby nie by³o zbyt smutno na forum, proponujê utworzyæ w±tek, gdzie bêdziemy wklejaæ najciekawsze ³adunki, jakie widzieli¶cie na samochodach ciê¿arowych, lawetach etc. Ja zaczynam, wklejaj±c zdjêcie pochodz±ce ze strony pomocy drogowej Jakub Cukierski Auto-Hol z £odzi

04-16-2014, 20:03
AlfaOmega
Junior Member

Nie mamy w tej chwili zdjêæ ciekawych ³adunków. Ale mamy nasz holownik Mitsubishi w akcji.

05-04-2014, 11:04
jania89
Junior Member

he he Wy to macie pomys³y
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Co¶ ¶miesznego

05-04-2014, 21:06
Altek
Junior Member

No bardzo ciekawie go po³o¿yli..

05-12-2014, 15:41
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Faktycznie,pierwsze zdjêcie z ³adunkiem kiosku jest dosyæ niecodzienne i ka¿dy na pewno ma teraz u¶miech na twarzy Pozosta³e to juz standard,szczególnie kiedy ¼le zaparkowali¶my i z³apa³a nas stra¿ miejska...

05-14-2014, 06:40
Zbigniew91
Junior Member

ja np specjalnie jecha³em po meble do Francji z przyczepi± to nie bym dobry pomys³ noi siê okaza³o ¿e ca³kowicie nieop³acalny

05-14-2014, 12:32
Samiljanka
Junior Member

ale meble z Francji s± xD

06-20-2014, 14:59
Kane
Junior Member

A co powiecie na oszczêdno¶ci w Policji? Teraz nas lawety ganiaæ bêd±?

07-03-2014, 07:02
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Nie jest to wykluczone,z tym ze skuteczno¶æ bêdzie jeszcze ni¿sza ni¿ ma to miejsce w chwili obecnej. Swoj± drog± spotyka³em ju¿ na drodze lawety które mia³y na ³adunku policyjne samochody,wiec akurat ten widok az tak bardzo mnie tutaj nie dziwi.

07-08-2014, 10:29
przek
Junior Member

Ja nie mam co prawda foty, ale swego czasu widzia³em jak facet przewozi³ na dachu Tico, jeden do¶æ du¿y fotel, a w otwartym baga¿niku drugi. Specyficznie to wygl±da³o przy tak ma³ym autku

« | »

na Forum Kierowców
thread
jakie CB z ASC? - W dniu 2012-01-13 09:18, Grejon pisze: > W dniu 2012-01-13 09:10, Lukasz pisze: > >> no niby nic, ale z³api± mnie na autostradzie jad±cego... Forum samochodowe
Renault Megane - jakie wady? jakie zalety? - U¿ytkownik "Przemek V" <przemmvv@gmail.com> napisa³ w wiadomo¶ci news: >Ciê¿ko >Megane kombi siê podniecaæ i pewnie tak ma 90%... Forum samochodowe
Jakie i ile? - Obecnie "leci" w TV 24 godzinny wy¶cig w Le Mans. Pytanie dotyczy najszybszych samochodów, Audi, Peugeot, Lola itp. Jakie pojemno¶ci maj±... Forum samochodowe
jakie CB - postanowi³am zaczaæ mieæ CB-radio co wybraæ? (ewentualnie, gdzie w 3ce kupiæ)? dziêki Forum samochodowe
jakie CB - glizda pisze: > > U¿ytkownik "gosmo" napisa³ >> Jacek pisze: >>> "ma³o porêczne"? >>> Chcesz powiedzieæ, ¿e ka¿dorazowe ¶ci±ganie... Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks