Mam ¿ylaki i chyba konieczna bêdzie operacja. Jestem po pierwszej wizycie u naczyniowca S³ysza³am, ¿e powinno siê zrobiæ USG Doppler, ¿eby zbadaæ ¿y³y przed takim zabiegiem? Termin kasowo - na czerwiec, hehe
Znajomy by³ na takim USG w nowej klinice w Poznaniu [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i tam terminy s± kilkudniowe, dopasowane do pacjenta(!). Jak myslicie, zrobiæ? Lekarz nic mi na ten temat nie mówi³, a na forach pisz± ¿e potrzeba.
Zanim zdecydujesz siê na operacjê porozmawiaj z lekarzem i dowiedz siê czy nie da siê je zlikwidowaæ poprzez za¿ywanie tabletek lub innych lekarstw. Zabieg powinien stanowiæ ostateczno¶æ.
DarkShadow
«
|
»
na Forum Kierowców
thread
[WAW] Badania techniczne - Arni <arni@no.spam.pl> wrote:
>jakie tam przerejestrowaæ? zwyk³a wymiana dowodu bez zmian tablic, chyba
>70 zeta to by³o
Problem w tem, z...
Forum motocyklistów
Badania na prawo jazdy kat C - Witam. Mam problem. Chcia³bym zrobiæ sobie w najbli¿szym czasie prawo jazdy na kategorie C , jednak dzis przypadkowo odkry³em ma³y...
Forum samochodowe
Badania kierowców - pro¶ba - Witam
Proszê mi wybaczyæ trochê nietypowy post chcia³em dotrzeæ do kierowców
- tematyka jak najbardziej drogowa - acz od zupe³nie innej...
Forum samochodowe
Badania kierowców - pro¶ba - Dnia Mon, 27 Oct 2008 11:56:32 +0100, mz napisa³(a):
> Wrzóæ to wszystko na jak±s strone. Jak ktos bêdzie zainteresowany to wejdzie tam
> i...
Forum motoryzacyjne
beda badania archeologiczne - http://www.finanse.wp.pl/wid,10338245,wiadomosc.html
dobrze, ze chociaz tyle ... :-)