Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-04-2014, 17:31
sylwia4012
Junior Member

lekarze, kliniki, badania

Mam ¿ylaki i chyba konieczna bêdzie operacja. Jestem po pierwszej wizycie u naczyniowca S³ysza³am, ¿e powinno siê zrobiæ USG Doppler, ¿eby zbadaæ ¿y³y przed takim zabiegiem? Termin kasowo - na czerwiec, hehe
Znajomy by³ na takim USG w nowej klinice w Poznaniu [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i tam terminy s± kilkudniowe, dopasowane do pacjenta(!). Jak myslicie, zrobiæ? Lekarz nic mi na ten temat nie mówi³, a na forach pisz± ¿e potrzeba.

05-05-2014, 08:37
DarkShadow
Junior Member

Zanim zdecydujesz siê na operacjê porozmawiaj z lekarzem i dowiedz siê czy nie da siê je zlikwidowaæ poprzez za¿ywanie tabletek lub innych lekarstw. Zabieg powinien stanowiæ ostateczno¶æ.

« | »

na Forum Kierowców
thread
[WAW] Badania techniczne - Arni <arni@no.spam.pl> wrote: >jakie tam przerejestrowaæ? zwyk³a wymiana dowodu bez zmian tablic, chyba >70 zeta to by³o Problem w tem, z... Forum motocyklistów
Badania na prawo jazdy kat C - Witam. Mam problem. Chcia³bym zrobiæ sobie w najbli¿szym czasie prawo jazdy na kategorie C , jednak dzis przypadkowo odkry³em ma³y... Forum samochodowe
Badania kierowców - pro¶ba - Witam Proszê mi wybaczyæ trochê nietypowy post chcia³em dotrzeæ do kierowców - tematyka jak najbardziej drogowa - acz od zupe³nie innej... Forum samochodowe
Badania kierowców - pro¶ba - Dnia Mon, 27 Oct 2008 11:56:32 +0100, mz napisa³(a): > Wrzóæ to wszystko na jak±s strone. Jak ktos bêdzie zainteresowany to wejdzie tam > i... Forum motoryzacyjne
beda badania archeologiczne - http://www.finanse.wp.pl/wid,10338245,wiadomosc.html dobrze, ze chociaz tyle ... :-) Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks