Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-04-2014, 18:58
dalt
Junior Member

Wymiana oleju w automacie

Witam, polecicie mi sprawdzonych mechaników na pomorzu od automatycznych skrzyñ biegów. Potrzebujê wymieniæ olej. Dziêkujê z góry!

02-08-2014, 14:29
alektar
Junior Member

Hej, polecam auto-drive w Wejherowie. Facet jest fachowcem je¿eli chodzi o automatyczne i manualne skrzynie biegów. Pozdrawiam!

03-26-2014, 07:11
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Z do¶wiadczenia wiem,ze automatyczna skrzynia biegów jest dosyæ droga je¿eli chodzi o serwisowanie wiec licz siê ze sporymi kosztami. Co do warsztatu to najlepiej bêdzie poczekaæ na odpowiedzi U¿ytkowników z Pomorza,oni bêd± sie dobrze orientowaæ w temacie.

« | »

na Forum Kierowców
thread
wymiana oleju - Wymieni³em 7 miesiêcy temu olej, 5W30, zalecana wymiana co 15kkm - i w³a¶nie stuknê³o owe 15 tysiêcy. Silnik benzynowy 1.4, przebieg... Forum samochodowe
wymiana oleju co 30 tys km - robiê przegl±dy tak jak ka¿e fabryka - czyli co 30 ty¶ km olej po takim przebiegu wygl±da jak smo³a czy produnenci aut racz± sobie... Forum samochodowe
DSG - wymiana oleju. - Witam po d³u¿szej niebytno¶ci - jako¶ tak wysz³o brak czasu itd... Jest sobie VW Touran 2.0 TDI 2004/2005 ze skrzyni± DSG, skrzynia jest po... Forum samochodowe
Wymiana oleju - G³upio mi trochê, ale naprawdê nie mam kogo pytaæ... Mam tak± ma³± kartkê, gdzie sprzedawca mojej alfy pisa³ kiedy co jest do wymiany -... Forum samochodowe
wymiana oleju AT - Witam, Mam pytanie... Czy nale¿y wymieniaæ olej w skrzyni automatycznej Mazda 3 1.6 benz. AT 2004 . wersja europejska Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks