Chcemy kupiæ baga¿nik do naszego auta. Model jak w tytule.
Proszê o informacjê jaki powinni¶my do tego dobraæ baga¿nik?
Jaki bud¿et przygotowaæ, ¿eby kupiæ co¶ na lata?
Baga¿nik potrzebny pod wyjazdy zagraniczne - cele turystyczne.
W necie masz symulatory, wklepujesz tylko nazwê auta, model, i wybierasz pomiêdzy konkretnymi rozwi±zaniami.
Chyba jako¶ciowo najsoldniejsze jest Thule. Chyba najlepiej temat za³atwiæ lokalnie, ¿eby kto¶ na miejscu zainstalowa³ ca³o¶æ.
Sk±d jeste¶?
Rejon Katowic, ogólnie w miarê blisko mam do wszystkich miast w okolicy - wiêc mogê siê tym zaj±æ lokalnie. Mo¿e nawet lepiej by³oby widzieæ to co kupuje? A materia³y, tj. z czego maj± byæ one wykonane? Stal, aluminium? Na pewno w tym jest kilka opcji wyboru. Tylko czy jest sens p³aciæ wiêcej?
Masz sklep w Chorzowie. Dobior± Ci wszystko na miejscu. Radz±c bardziej konkretnie:
Belki aluminiowe "Saturno" 110 cm (stalowe bêd± tañsze, ale ró¿nica jest zbyt ma³a ¿eby oszczêdzaæ)
Zestaw (stopa+kit) "SATURNO" 2902 (producent CAM DRIVER)
Komplet nak³adek z zamkami do Driver 2999 (producent CAM DRIVER)
Je¶li zaproponuj± co¶ innego to daj do konsultacji na forum ;-)
Masz sklep w Chorzowie. Dobior± Ci wszystko na miejscu.
Tam mia³ byæ jaki¶ adres strony, albo konkretna ulica?
Po necie widzê, ¿e takich firm jest kilka - je¶li mam co¶ kupowaæ w firmie, które nie znam, to niech przynajmniej bêdzie z polecenia.
Mo¿na, tutaj - [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Nie znalaz³e¶ tego w Google?
To ten sam asortyment, ci sami producenci, co¶ na zasadzie sklepu sieciowego.
No ja ci polecam... Ten zestaw który ci dobra³em bêdzie w 100% ok.
No w³a¶nie sam nie wiem czemu tego nie znalaz³em, bo teraz wklepa³em dwie frazy i od razu siê pojawi³o. Ma³o istotne. W takim razie wszystko za³atwiê bezpo¶rednio w salonie, ale zak³adam, ¿e z góry po proszê o ten sam zestaw, co tutaj. Chyba, ¿e koszty bêd± wy¿sze to wtedy zamówiê z netu.
Je¿eli szukasz dobrego baga¿nika dachowego czy te¿ rowerowego,to z do¶wiadczenia mogê poleciæ Thule- sa naprawdê wysokiej jako¶ci i nie zawiedziesz siê na nich.
Hq-Aero-Dynamic_pl
«
|
»
na Forum Kierowców
thread
baga¿nik na reling - jaki polecacie? - O II - U¿ytkownik " ±æê³ñ󶼿" <j666.WYTNIJ@gazeta.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:iu9jd1$17i$1@inews.gazeta.pl...
> No pewnie, w "Ursusie"...
Forum samochodowe
Beżowa Alfa 159? - Dnia Tue, 8 Feb 2011 16:35:34 +0100, Borys Pogore³o napisa³(a):
> To mo¿e by go podpu¶ciæ? ;)
:)
--
Pozdrawiam,
Sebastian S....
Forum samochodowe
alfa 156 - Co mo¿ecie napisaæ o alfie romeo 156 i dlaczego nie powinienem jej kupiæ?
Z jednej strony ta alfa zawsze niesamowicie mi siê podoba³a,...
Forum samochodowe
alfa 156 - co szanowni s±dz± o Alfach?
np tutaj ->
http://moto.allegro.pl/item511378135_alfa_romeo_156_1_6_16v_1998_klima_super.html
Moje pytanie dotyczy...
Forum samochodowe
Baga¿nik na dach - jaki i gdzie? - Witam!
Proszê BiSwK o podpowied¼ w nastêpuj±cej sprawie: otó¿ muszê kupiæ
baga¿nik na dach (mojego Lanosa, je¿eli ma to znaczenie -...