Chce na 5 moich autach zainstalowaæ monitoring gps bo chyba niektórzy przedstawiciele robi± nas w tr±bê i dziwnym trafem spalanie skody combi rocznik 2011 na 100km/h jest u niektórych 15l, kurcze nie wiem co tu zrobiæ ¿eby udowodniæ ¿e nas oszukuj±, macie jakie¶ sprawdzone rozwi±zania lub firmy które montuj± gps i maja dobre programy do monitoringu?
My mieli¶my w firmie podobny problem, ale jaki¶ czas temu szef zainwestowa³ w system gps hertz flota- aktualnie ja go obs³uguje i jak jest potrzeba szykuje ró¿ne rodzaju raporty. Nie mogê narzekaæ bo handlowiec z hertza mia³ do mnie anielsk± cierpliwo¶æ- przypad³o mu moje przeszkolenie z systemu Z tego co wiem szef jest zadowolony z systemu bo w koñcu zrobi³ porz±dek w¶ród handlowców- nikt juz nie robi ¿adnych numerów- typu tankowanie do innego samochodu, zje¿d¿anie z tras (teraz ³atwo mogê rozliczaæ handlowców i serwisantów z ich pracy) itp. Polecam zainwestowaæ troszkê pieniêdzy a bêdzie Pan spokojniejszy, tylko nale¿y wybraæ dobry system bo kiedy¶ korzystali¶my z innej firmy i w porównaniu z ta to by³a pora¿ka!
Monitoring GPS z pomiarem zu¿ycia paliwa - rozwi±zanie od lat funkcjonuje na rynku. A paliwo rozliczasz na kartê paliwow± czy na fakturê? Ta pierwsza opcja jest znacznie bezpieczniejsza
U Skody combi rocznik 2011 to normalne spalanie jak je¼dzi przedstawiciel, gdyby by³a 2010 pewnie spali³a by mniej. A powa¿nie to 15 rzecz jasna ¿e za du¿o, ale napisa³ by¶ co to za skoda, jaki silnik, jakie trasy itp
Firm które oferuj± monitoring gps jest bardzo wiele, za³±cz tylko kontakt w swoim po¶cie to sami zaczn± dzwoniæ jak opêtani a ró¿nice w cenach te¿ s± spore..
Ze spalaniem to ró¿nie bywa, czasem rozregulowany silnik potrafi spaliæ i 50% wiêcej. Mój znajomy mia³ tak w BMW - auto swoje pali, ale jak mu na setkê wychodzi³o przy spokojnej je¼dzie poza miastem 20 litrów to jak pojecha³ do mechanika, to tam wiêkszo¶æ w silniku by³a do wymiany. I pomog³o - spalanie wróci³o do poziomu akceptowalnego.
GPS s³u¿y raczej do monitorowania, gdzie pracownicy je¿d¿± a nie ile auto spala. Mo¿e warto ich wys³aæ na kurs ekonomicznej jazdy???
Bardzo duzy wybor sprzetu, akcesorii CB i nie tylko... Diagnostyka, Autoelektronika, Elektromechanika, Zabezpieczenia, Monitoring GPS, Naprawa kart Renault i pilotów samochodowych
Na miejscu serwis, montaz, strojenie, fachowa pomoc techniczna
tak naprawdê wybieraj±c monitoring najwa¿niejsze jest to, aby dobraæ go odpowiednio do swoich potrzeb, nie warto inwestowaæ w rozbudowane systemy jak tego nie bêdziesz u¿ywa³, my u¿ywamy akurat flotis, bo ma komunikator dla kierowców o wypadkach, kontrolach etc., ale to tak naprawdê zale¿y od indywidualnej analizy
To fakt,je¶li ju¿ decydujemy siê na monitoring GPS to powinien on byæ dopasowany do naszych potrzeb. Bardziej zaawansowany sprawdzi siê w du¿ych,rozbudowanych firmach zajmuj±cych siê transportem i logistyk±.
Co s±dzicie o... - http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091110/AUTO/521123187
Dla nie klikaj±cych
Zderzenia: Zaczyna siê handel kartami pojazdu
Marcin...
Forum samochodowe
co s±dzicie o ;)..... - Co s±dzicie o podanym autku ?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8149119
Forum samochodowe
co s±dzicie o kia - Witam
Przymierzam siê do kupna Kia Carens z 2004 r. 112KM
Co s±dzicie o tych samochodach ?
Mam te¿ pytanie do u¿ytkowników tego samochodu....