Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-02-2012, 11:12
scania
Junior Member

szukam pracy

Kierowca C+E, z okolic Ostrowi Mazowieckiej. Do¶wiadczenie ruchome pod³ogi, patelnie, burto firanka, do¶wiadczenie polska i litwa, bez do¶wiadzczenia na UE.

Kontakt:
883555977

: z³a tre¶æ

12-20-2012, 19:23
pimpurdan
Senior Member

Haha ale z dziewczyn± twoj± czy oczekujesz od nowej firmy?

12-29-2012, 09:40
scania
Junior Member

no dziewczyna od nowej firmy , wiadomo! ale chcia³bym jednak konkretne odpowiedzi na mój post

08-08-2014, 16:08
celinex
Junior Member

Hej, sprawd¼ oferty na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] znajdziesz tam wiele ciekawych ofert, mo¿e w koñcu trafisz na co¶ dla siebie.

08-22-2014, 13:12
Bass
Member

W tej firmie pyta³e¶, adres w artykule [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Porady przydadza siê.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Hybryda na dojazdy do pracy - On 7 Lis, 10:38, "Massai" <tsen...@wp.pl> wrote: > --=olo=-- wrote: > > Witam > > Codziennie ok. 100 km przeje¿d¿am do pracy i spowrotem, paliwo... Forum samochodowe
[szukam]Bing 84 - szukam sklepu, czesci itp - witam przekopalem grupe oraz pobierznie google w tym temacie, niestety malo ktory sklep online ma czesci do binga 84. czy Ktos z szanownych... Forum motocyklistów
Samochód do pracy do 15000z³ - Witam Muszê kupiæ auto, wybitnie do celów u¿ytkowych, g³ównie do jazdy do miejsca pracy (ok. 50 km dziennie). Nie mam ¿adnych uprzedzeñ ani... Forum samochodowe
Sta³o siê ... teraz szukam szukam warsztatu - Kraków - Witam, Jak w temacie. Sta³o siê. Auto sta³o sobie spokojnie na parkingu, Kto¶ wjecha³ mi w lewy przedni b³otnik i zwia³ a mnie czeka... Forum samochodowe
ma³e wozid³o do pracy - Witam, czy zakup takiego seicento/panda 1.1 z 2003/2004 obarczony jest jakims ponad standardowym ryzykiem? mysle o zagazowaniu tego cuda -... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks