Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-11-2008, 15:45
Jan-xx
Go¶æ

[KRK] Gdzie uzywane felgi stalowe

Hej!

Gdzie w Krakowie mozna kupic uzywane felgi stalowe? Najlepiej w poludniowej
czesci miasta. Musi byc to jakies miejsce normalnie czynne w dni powszednie.

Dzieki i pozdrawiam,

--
Jan-xx

09-11-2008, 17:16
JKK
Go¶æ

Re: [KRK] Gdzie uzywane felgi stalowe

U¿ytkownik "Jan-xx" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gabef1$n7f$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...
> Hej!
>
> Gdzie w Krakowie mozna kupic uzywane felgi stalowe? Najlepiej w
> poludniowej czesci miasta. Musi byc to jakies miejsce normalnie czynne w
> dni powszednie.
>

Popatrz na A-gro. Og³asza siê jaka¶ firma z Krakowa / Skawiny
i Wielkich Dróg.

Pzdr

JKK

« | »

na Forum Kierowców
thread
nakrêtki od alu =>felgi stalowe - Szybkie pytanie, bo z³apa³em gumê :) Czy nakrêtkami, którymi mam przykrêcon± alufelgê - mogê przykrêciæ felgê stalow±? Z³apa³em... Forum samochodowe
czy stalowe felgi rzeczywi¶cie kosztuj± 268 z³ sztuka ? - muszê kupiæ nowe opony zimowe i felgi do volvo v40 '99maj 70KW, na www.opony.com mam tylko jedn± propozycjê minowicie Alacar 8270: 6,00Jx15... Forum samochodowe
[spam] felgi stalowe do Peugeota - Sprz±tam gara¿. Jest do oddania za drobn± odp³atno¶ci± komplet 14" stalówek do Peugeota. 4x108, 5,5J, otwór centruj±cy 65mm. Fabryczne z... Forum samochodowe
[nakretki] felgi alu->stalowe - Mam pytanko: w najblizszych dniach bede zmienial opony na zimowe a co za tym idzie felgi z alu na stalowe. Moge zalozyc do stalowych felg te same... Forum samochodowe
pierscienie centrujace a felgi stalowe - Wyczytalem gdzies, ze nie zaleca sie stosowania pierscieni centrujacych do felg stalowych. Na wielu aukcjach sprzedawcy oferuja sie, ze bez problemu... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks