Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-14-2012, 13:29
mr.nobody
Junior Member

Czy mo¿na ³adowaæ w domu akumulator?

Witam.
Mam takie ma³e pytanie. Generalnie pad³ mi akumulator i nie mam gdzie go podpi±æ wiêc pewnie go podepnê pod prostownik w swoim pokoju. Tylko czy akumulator nie wydziela przy tym ¿adnych oparów, nie ma jakiego¶ ryzyka? Czy mogê spokojnie podpi±æ i waln±æ siê spaæ?
Pomieszczenie dosyæ du¿e.

Aku: Centra CA530
prostownik: Einhell BF 5

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zupe³ne roz³adowanie akumulatora - jak go na³adowaæ? - Dnia Fri, 17 Jun 2011 07:49:25 +0200, Seba napisa³(a): <ciach> Akumulator na³adowany - o¿y³ po delikatnym potraktowaniu stareñkim... Forum samochodowe
Akumulator bezobs³ugowy wapniowy, jak ³adowaæ? - Pojazd który posiadam unieruchomi³ mróz,tzn.zamki siê obraca³y lecz ja nie mog³em wsi±¶æ do auta,przypuszczam i¿ to wina pozamarzanych... Forum samochodowe
Akumulator ile ³adowaæ? - Witam. Po tygodniu postoju na mrozie moje autko za 3 razem odpali³o ale z trudem. Chcia³em wieczorem po prostu sprawdziæ czy zapali mi rano.... Forum samochodowe
[PIATKOWO] - spieszy³em siê do domu aby zd±¿yæ.... - niestety nie uda³o siê:) http://sport.onet.pl/0,1248770,1859043,,,,wiadomosc.html pzdr. babinicz. Forum samochodowe
Co by siê nie w³adowaæ na minê - CBF 600 - Pojecha³em sobie dzisiaj oblookac CBF600 na œl¹sk. Wg ustaleñ telefonicznych motocykl ma tylko crush pad podszlifowany i wszystko z nim jest... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks