Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-19-2008, 06:11
RB
Go¶æ

Geometria kó³ - Gliwice - Gdzie?????

Witam

Muszê ustawiæ geometriê po wymianie amortyzatorów

Mo¿ecie poleciæ kogo¶ w Gliwicach .

Pacjent OPEL OMEGA kombi, rocznik 2002, 2,2 benzyna + gaz o przebiegu 110
000 km w tym moje 12 000 km.

Pozdrawiam
Robert Bajorek

08-19-2008, 10:46
T
Go¶æ

Re: Geometria kó³ - Gliwice - Gdzie?????

witaj

ja ustawia³em geometrie u Antosza na ul. Rybnickiej
to jest warsztat Fiat, Daewoo i inne marki i dosyæ dobry
kosztuje 75 z³ i ustawi³ mi do¶æ dobrze
wcze¶niej robi³em dwa razy w Perfect Service na ul. Rybnickiej i w dwóch
autach mi zrypali
mo¿esz te¿ podjechaæ na laserowe do Zabrza do Norauto ale tam kosztuje to
100-120 z³

pozdrawiam

T.

09-23-2014, 12:13
sylwia4012
Junior Member

Ciekaw± ofertê ma ta [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Maj± podobno doskona³y sprzêt i ciesz± siê dobr± opini±.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Geometria zawieszenia, zbieznosc - gdzie w DC? - Czy ktos moze polecic zaklad ktory zrobi to porzadnie i nie bedzie sie dziwowal na typ samochodu, ktory potrzebuje to miec zrobione? BTW: ile taka... Forum samochodowe
[Wrc] Gdzie geometria komputerowa ? - Witam Gdzie we Wroc³awiu mogê podjechaæ na uczciw± geometriê / zbie¿no¶æ ? Chodzi mi o warsztat sprawdzony. Th in A Forum samochodowe
Geometria czy zbieznosc - po wymianie amortkow to robi sie geometrie czy tylko zbieznosc? Forum samochodowe
do znaj±cych Gliwice (K-ce - Gliwice) - W przysz³. tygodniu muszê znale¼æ siê w centrum Gliwic (ul.Zygmunta Starego) ~10-11:00. Bêdê jecha³ z Katowic. Teraz siê zastanawiam,... Forum samochodowe
¦l±sk - geometria zawieszenia - Witam. Potrzebny mi warsztat który rzetelnie sprawdzi mi geometrie zawieszenia w okolicach pomiêdzy Jastrzêbiem a Cieszynem. Jakies sugestie?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks