Forum Kierowcw > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-15-2008, 09:50
Jacek Osiecki
Go

DC: Gdzie naprawiæ peugeota 406 poma³ym dzwonie?

Witam,

Znajomy mia³ pecha nieco stukn±æ peugeotem 406 combi - strzeli³ w auto przed
sob±. Ch³odnica zmasakrowana - wbita w silnik, trochê pogiêtych blach, nie
wiadomo jak z silnikiem i wszystkimi belkami/ramami czy na czym tam jest
auto oparte...

Jutro/pojutrze przyjedzie lawet± do Warszawy (wypadek by³ w Austrii).

Czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ serwis który porz±dnie siê zajmie ca³o¶ci± sprawy,
czyli po prostu we¼mie auto, sprawdzi jak silnik i wszystkie podzespo³y,
podrzuci do odpowiedniego blacharza i lakiernika? Googlam za jakim¶
warsztatem specjalizuj±cym siê we francuzach, choæ oczywi¶cie je¶li po
prostu znacie taki który generalnie jest godny polecenia - by³bym
wdziêczny...

Pozdrawiam,
--
Jacek Osiecki [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ] GG:3828944
"Pogl±dy polityczne maj± takie znaczenie w sejmie jak upierzenie u krokodyla"
(c) Tomasz Olbratowski 2004

10-14-2012, 17:24
Pirat
Junior Member

mam nadziejê, ¿e uda³o ci siê znale¼æ dobrego mechanika, ale z tego co tu napisa³e¶ to jako¶ nie brzmi jak maly dzwon. Ale tak swoj± drog± jak kto¶ kiedy¶ bêdzie mia³ problem z autem a bêdzie szuka³ sprawdzonego miejsca to mo¿e tutaj [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ]

11-04-2012, 18:23
loor
Junior Member

Je¿eli interesuje Ciê Warszawa, to zajrzyj na stronê [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ] ¦wietni fachowcy, ale te¿ nie tani. Mimo wszystko raczej warto oddaæ do nich wóz, bo chocia¿ ma siê pewno¶æ, ¿e nie spartol± naprawy.

11-24-2012, 18:13
pimpurdan
Senior Member

:
mam nadziejê, ¿e uda³o ci siê znale¼æ dobrego mechanika, ale z tego co tu napisa³e¶ to jako¶ nie brzmi jak maly dzwon. Ale tak swoj± drog± jak kto¶ kiedy¶ bêdzie mia³ problem z autem a bêdzie szuka³ sprawdzonego miejsca to mo¿e tutaj [Tylko zarejestrowani uytkownicy widz linki. ]
A na stronie reklamuj± odka¿anie klimy za 120 zeta... To chyba nie jest typowo zimowa us³uga?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie w Warszawie naprawiæ Nissana po st³uczce? - Witam, Jaki warsztat (w Warszawie) polecacie w celu naprawy lekko stukniêtego przodu Nissana Note? Naprawa finansowana w pe³ni z AC. Chodzi mi... Forum samochodowe
Re: Akcesoria do Peugeota - gdzie w Warszawie? - W dniu 2010-05-01 18:31, Kierowca pisze: >>> Dopiero zaczynam moj± przygodê z Peugeotem >>> i dlatego proszê o informacje gdzie w Warszawie >>>... Forum samochodowe
Re: Akcesoria do Peugeota - gdzie w Warszawie? - Daj se spokoj i oszczedzaj pieniadze :) W najblizszym czasie bedzie na co wydawac :) Mi szybko przeszly felgi, dywaniki i inne cuda :) Pozdr. Forum samochodowe
Gdzie we Wroc³awiu mo¿na naprawiæ odzie¿ motocyklow±? - Witam, Ponoæ przypaliæ od czasu do czasu co¶ trzeba ;-) Jako, ¿e gumy paliæ nie lubiê, to przypali³em ostatnio spodnie o rurê wydechow±.... Forum motocyklistów
[Łódź] Gdzie podpiąć Peugeota pod komputer? - Gdzie w Łodzi (oprócz ASO) mogę podpiąć PeugeotaPartnera pod komputer? Najlepiej SW, N i centrum Łodzi. -- Solar ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks