Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-25-2011, 09:30
apron
Junior Member

Pierwsze auto i pytania

Witam wszystkich jako nowy na tym forum. Nie ukrywam, ¿e liczê na pomoc o wiele bardziej do¶wiadczonych kierowców.
Od grudnia mam prawo jazdy, planujê w najbli¿szych tygodniach zakup niedrogiego samochodu na LPG.

1. Czy polecacie co¶ do 3500 z³, max. 15 lat? Moje propozycje to Golf III, Peugeot 406, Mazda 626, Alfa Romeo 145, Opel Omega.

2. Jak wygl±daj± sprawy zwi±zane z ubezpieczeniem? Warto w przypadku tak starego auta kupowaæ AC? Samochód mo¿e zarejestrowaæ jeden z moich rodziców, wiêc zni¿ki mog± byæ spore. Przyznam szczerze, ¿e kompletnie nie znam siê na ubezpieczeniach.

3. Auto ma mi s³u¿yæ do porz±dnego obycia siê z prowadzeniem samochodu. Po ok. roku mam zamiar kupiæ co¶ lepszego za kilkana¶cie tys. z³., teraz szkoda mi wydaæ wiêcej kasy na auto które pewnie trochê siê poniszczy w miêdzyczasie. Z drugiej strony nie chcê je¼dziæ z³omem z poprzedniej epoki.

« | »

na Forum Kierowców
thread
pierwsze tankowanie - U¿ytkownik "mk" <dwaskrzydla@tlen.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:i913fv$doc$1@srv.cyf-kr.edu.pl... > kamil_pl pisze: > to tez bym byl zesrany.... Forum motocyklistów
Pierwsze bum. - Wyjecha³em dzisiaj o 17 z pracy. Na dworze zimno, silnik zimny nie spiesz±c siê jadê Alejami Jerozolimskimi od strony Centrum w Warszawie.... Forum motocyklistów
Pierwsze auto dla kobiety :-) - Sytuacja jest taka, ¿e moja ¿ona wreszcie robi prawo jazdy i musze jej zorganizowaæ jakie¶ auto na start, a przypuszczam, ¿e do¶æ szybko... Forum samochodowe
Pierwsze auto - czym kierowaæ siê przy zakupie? - Witam Grupê, po zdaniu egzaminu na prawo jazdy zaczynam rozgl±daæ siê w poszukiwaniu jakiego¶ auta. Nie mia³em dotychczas wiêkszej... Forum samochodowe
Co na pierwsze moto? - Pozna³em fajnych gosci na parkingu na którym zostawiam swój sprzêt. Jeden kupi³ honde XX na pierwsze moto. PojeŸdzi³ zesz³y sezon, jezdzi... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks