Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-06-2011, 14:44
Mrowka
Junior Member

Przerejestrowanie

Witam
Mam pytanie które dotyczy przerejestrowania samochodu.
Otó¿ chcê odkupiæ od mojego s±siada samochód ,który jest ju¿ na nowych tablicach ma op³acone ubezpieczenie i przegl±d do listopada 2011 r samochód, jest zarejestrowany w tym samym powiecie .Chcê siê dowiedzieæ jaki poniosê koszt otó¿ nie chce zmieniaæ numeru tablic a tak¿e ubezpieczyciela? Jaki bêdzie koszt takiego przerejestrowania ?
Pozdrawiam

« | »

na Forum Kierowców
thread
przerejestrowanie samochodu - czy ktos z was moze przerejestrowywal ostatnio nowy samochod z salonu ? jak to sie technicznie robi skoro nie ma sie jeszcze pojazdu ? czego... Forum samochodowe
kupione auto, a nie przerejestrowanie go? - Witam! Kupilem od znajomego auto, ktore w prezencie dalem bratu polonez w dosyc dobrym stanie nowe opony zimowe alu felgi CD MP3 :) gaz itp... Forum samochodowe
Re: Przerejestrowanie - >> Chcialbym sie dowiedziec ja jest z przerejestrowaniem skutera ma tylko >> wloska ksiazeczke do skutera czy wystarczy to czy potrzebne mi jakas... Forum motocyklistów
Przerejestrowanie - koszty W-wa - Witam Bede ciagnal z Rzeszowa do Warszawy Jawke Mustang, z nowymi bialymi blachami, zarejesrowana z przegladem bezterminowym i oplaconym oc. Ile... Forum motocyklistów
przerejestrowanie motoru (motor z UK) - Witam, Jakie koszta s± przerejestrowania motoru w Polsce kupionego w UK?. Co potrzebuje z dokumentów do tego? Jak wygl±da ca³a procedura? Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks