Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-10-2010, 15:13
jerzu
Go¶æ

P³onie o¶rodek Borki

O¶rodek znany tym, co byli tam na zlocie PMS.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--
Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] GG:129280
Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200

12-10-2010, 19:09
DoQ
Go¶æ

Re: P³onie o¶rodek Borki

W dniu 2010-12-10 17:13, jerzu pisze:
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

S³abo :-/
Ostatnio spali³o siê 2 ch³opaków z klubu Peugeota na zlocie, tak mi siê
przypomnia³o w³a¶nie....

Pozdrawiam
Pawe³
--

« | »

na Forum Kierowców
thread
¦rodek do czyszczenia r±k po pracach samochodowych - Mo¿ecie poleciæ jaki¶ ¶rodek w formie pasty lub gêstego ¿elu? P³ynny odpada ( ja wiem, ¿e Ludwik najlepszy). Mój cudowny zagraniczny... Forum samochodowe
O¶rodek doskonalenia jazdy na po³udniu - Dnia 13.10.2010 Artur Ma¶l±g <futrzak@polbox.com> napisa³/a: > (...) >> No wiêc zdrowy rozsadek pozwala uniknac X niebezpiecznych sytuacji, >>... Forum samochodowe
¯onie Radka Sikorskiego wybuch³a instalacja gazowa - Nie ma to jak drobne oszczêdno¶ci na ¿onie :-) -- Pawe³ Forum samochodowe
¦rodek to wyczyszczenia uk³adu ch³odzenia - jaki? - Witam, Czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ SKUTECZNY ¶rodek do przeczyszczania uk³adów ch³odzenia? Nagrzewnica wyra¼nie ma problemy z nagrzaniem... Forum samochodowe
P³onie cysterna z gazem - Na pocz±tek link: http://www.rmf.fm/fakty/?id=144013 Jakim trzeba byæ kierowc±, ¿eby taki zestaw pchaæ pod zakaz 3,5 T? W³a¶nie wracam od... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks